Erotisk novelle
Kærlighed og sex

Erotisk novelle: Ferniseringen

31. august 2017
Torsdag, 31. august 2017 - 7:07 (udgivet første gang juni 2013) - af Majbritt Hansen. Foto: Panthermedia
Han kiggede på hende og trak langsomt hendes trusser af. Lod hænderne glide op ad hendes ben. Kyssede hendes inderlår. Hun gav sig. Det kildede, og hun var også en smule utålmodig. Ville ha' ham nu, mærke hans tunge, hans fingre ... En fernisering tager en hed drejning i denne erotiske novelle.

Hun var ved at tage tøj på. Hun skulle til fernisering hos en god ven, som var fotograf. Han havde lavet en udstilling med erotiske billeder, og hun vidste, at et af billederne var af hende. Så det var med ekstra spænding, at hun trak de sorte strømper op om de slanke lår. Den sorte kjole gled over hovedet og ned over hendes krop. Et kig i spejlet. Jo, det så ok ud. Læbestift, skoene og så var hun klar.

Hun stoppede brat, da hun ankom. Så mange mennesker? Det gav et sug i maven - alle de fremmede skulle se på hende om lidt. De ville selvfølgelig ikke vide, at det var hende, men alligevel var det med en vis nervøsitet og spænding, at hun maste sig igennem menneskemængden udenfor og ind i varmen.

"Hej smukke". Det var hendes ven. Han var helt overstadig over det store opbud. Hun fik et glas champagne i hånden, vendte sig om - og holdt et øjeblik op med at trække vejret. Dér hang hun. I kæmpe størrelse på en enlig hvid væg. Eneste lys i rummet var stearinlys, men der var mange af dem. Billedet var i sort/hvid billede, og det var blevet ret flot, syntes hun. Hun smilede, da hun tænkte på den dag, de havde lavet det. Det var sjovt og lidt grænseoverskridende... "Det er super flot," hviskede han, smilede og forsvandt....

Hun blev brat hevet ud af sine tanker, da hun hørte stemmer. Folk var begyndt at komme ind nu. De snakkede, grinede og hyggede sig med champagne. Hun blandede sig med mængden. Hun kendte mange af dem, og hurtigt glemte hun billedet. Hun kiggede nysgerrigt på de andre billeder af nøgne mænd, kvinder, unge, gamle, sammen og hver for sig. Smukke sort/hvid billeder, skudt på absolut flotteste vis. Han var dygtig til det, hendes ven.

Læs også: Erotisk roman "En kvinde går ind på en bar". DIN (sex) fantasi bestemmer handlingen

Et blik i mørket

Pludselig mærkede hun, at der var en, der kiggede på hende. Hun vendte sig, men der var ingen. Men hun var helt sikker. Tog aldrig fejl, kunne mærke det. Det var som om, der var én, som så helt ind i hende. Hun bevægede sig igennem rummene og kom hen til "hendes". Dér, lige midt i rummet stod han helt alene med ryggen til hende. Han stod og så på hendes billede. Det var dét, hun havde fornemmet før. Han så godt ud bagfra, som han stod der i det flagrende skær fra stearinlysene. Smuk, næsten gudeagtig. Brede skuldre, smalle hofter, mmm... Han stod helt stille og kiggede på billedet af hende. Hun listede væk, ud for at hente et glas champagne. Hun ville vide, hvem han var. Hun var draget af ham, mod ham. Og måtte tættere på ham.
Hun listede tilbage, og han stod der heldigvis endnu - stadig helt ubevægelig i sine egne tanker. Hun mærkede et sug i maven. Det var lidt frækt, det her. Så tog hun mod til sig.

Hun listede hen mod ham. Stod lidt bag ham og fornemmede ham. Hans duft, hans varme. Så gik hun de sidste skridt. "Hvad ser du ?" sagde hun næsten hviskende. Han drejede hovedet og kiggede på hende, smilede lidt forlegent og rømmede sig. Hun skyndte sig at give ham champagnen og sagde stille og smilende "skål". De drak, og han kiggede igen på hende og sagde: "Jeg ser en kvinde, som jeg ville nyde at være sammen med. En kvinde som tænder mig med hendes sårbarhed, åbenhed og skønhed. Man kan næsten høre hende sige: "Tag mig!, ikke ?"". Han talte lige ned i maven på hende, og hun smeltede indeni. Hun må have sukket lidt, for han smilede. Vidste han, at det var hende ? Naah, vel?

Han satte sit glas på gulvet. Gik om bag hende og stillede sig helt tæt på hende. Bøjede sig ind til hendes øre og hviskede: "Jeg tror, hun savner en mand. Hun er herinde helt alene. Jeg ville gerne gøre hende glad og tilfredsstille hende. Findes hendes farver." Han rørte næsten hendes øreflip med sine læber, hun holdt vejret, og ubevidst lænede hun sig lidt ind mod ham. Han kyssede hende i nakken. De behøvede ikke sige noget til hinanden. De vidste begge, hvad de ville. Hun vendte sig og stod så tæt på ham, at hun både kunne mærke hans hjerte banke - og hans begær.

Hun kiggede ham frækt og flirtende ind i øjnene: "Jamen, så tag mig, fremmede". Han smilede og kyssede hende. Først blidt, prøvende og så krævende. Nappede i hendes læber, fangede hendes tunge. Hun sukkede. Han kyssede hende på halsen. Fandt linjen fra øret og ned mod skulderen. Kuldegysninger gik gennem hendes krop. Uhmmm. Hans hænder gled langsomt ned langs siden af hendes krop, fandt kanten af hendes kjole og gled op under den. Mærkede blondekanten på strømperne, og et lille "mmm" gled over hans læber. Han hænder gled længere op og kærtegede hendes nøgne inderlår. Hun stod med lukkede øjne og nød hans berøring, bed sig selv i underlæben for ikke at stønne alt for højt. Med ét åbnede hun dog øjnene og kiggede lige ind i hans. Hun tog hans hånd og førte den op til sin mund. Hun kyssede hans fingre, lod dem glide ind i hendes fugtige mund. Suttede og slikkede på dem, mens hun kiggede intenst i hans øjne.

Døren bliver låst

De var begge klar og tændte, de måtte have hinanden nu! Han gik over til døren og med et lille "klik", drejede han nøglen rundt. Nu var de helt alene, og ingen ville kunne uforstyrre dem. Hun begyndte at kysse ham. Først munden, så halsen. Fingrene fandt knapperne i hans skjorte, og én for én blev han befriet for tøj, mens hun kyssede sig vej ned ad hans krop. Han duftede godt. Smagte godt. Hun gled ned på knæ og sad foran ham. Hendes tunge legede med hans navle, hans mave og hofter, mens hænderne kælede for hans ben nede fra og op. Hun kærtegende hans baller udenpå bukserne og lod dem finde vej om foran og mærkede, hvor hård han var. Hun nappede forsigtigt i bulen med læberne gennem stoffet, hænderne hjalp med at løsne hans bukser. Det var frækt at sidde dér midt i lyshavet og vide, at hendes begær skulle blive forløst om et øjeblik.

Bukserne gled ned ad hans ben, og bulen blev endnu mere synlig. Hun kiggede frækt og forførende op på ham, mens hendes varme hænder gled ned over ham. Fingrene fandt kanten i hans tights, og hans stive pik blev befriet. Han sukkede forventningsfulgt. Hun kyssede den blidt på spidsen, og lod tungen følge alle konturerne hele vejen fra spidsen til roden. Kærtegnede hans bløde og hårde nosser, -kyssede dem, slikkede dem. Hun havde god tid og nød ham. Tungen fortsatte tilbage til spidsen, og hun kyssede den med sine fugtige bløde læber. Lod den komme ind i hendes mund, bare lige lidt.. Mærkede den bløde, fugtige hud. Lod tungen lege med. Gjorde den våd og endnu mere hård. "Uhmm, du smager dejligt," sagde hun og kiggede op på ham. Han svarede med et suk og tog en hånd om hendes nakke. Ville have mere. Men lige nu bestemte hun. Han skulle nok få alt, hvad han ville ha', men hun ville nyde ham først. Hun elskede at sutte, slikke og kærtegne hans pik og blev selv ret tændt af det.

Hendes ene hånd gled ned ad hendes krop og op under kjolen. Fandt blondekanten på de sorte trusser og videre ind til den våde revne. Mmmmm. Hun sukkede, mens hun kærtegnede sig selv og fortsatte med at kærtegne ham. Lod ham komme længere ind i hendes mund og med rytmiske bevægelser gled hans pik ind og ud. Tungen legede med og mærkede alle de spændte blodårer. Hans hænder havde igen fundet hendes nakke, og han stødte den hårde pik ind i hendes mund - og hun lod ham få sin vilje og lod tunge, mund og hænder hjælpes ad for at give ham det bedste. Virkningen udeblev ikke. Han sukkede. Ville ha' mere, men kunne ikke holde til ret meget mere. Han måtte have en pause. Han trak sig ud af hendes mund. Bøjede sig ned og kyssede hende, mens han blidt skubbede hende ned at ligge på ryggen.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: Hedebølge

Et varmt skød

Han satte sig mellem hendes ben og lod hænderne glide op under hendes kjolen. Det var temmelig frækt at ligge her i det bløde lys med en nøgen mand og selv være fuldt påklædt. Hun smilede ved tanken og af den kildende fornemmelse af hans hænder på hendes lår. Han bøjede sig ned og trak kjolen op, så strømpekanten kom til syne. Han kyssede den, fortsatte op ad hendes lår. Hun løftede sig lidt og fik kjolen op om hofterne, så de sorte blonder kom til syne. Han kyssede hendes mave. Lod tungen følge trussekanten. Hun sukkede, trykkede sig mod ham. Han kærtegnede hende udenpå trusserne og fandt endelig kanten og lod fingrene glide ind til alt det våde. Der gik et stød gennem hende, og hun sukkede. Han kiggede på hende og trak langsomt trusserne af hende. Lod hænderne glide op ad hendes ben. Kyssede hendes inderlår. Hun gav sig. Det kildede, og hun var også en smule utålmodig. Ville ha' ham nu, mærke hans tunge, hans fingre... Jaahh... mmm... endelig... Han kyssede hendes skamlæber, og tungen gled ind i den våde revne. Slikkede, suttede, nappede blidt i og masserede hendes våde fisse. Hun mærkede hans fingre blande sig og gled ind i varmen. Det føltes så godt. Kildede i hele kroppen. Hun ænsede intet andet end ham og det, han gjorde ved hende. Hun sukkede højlydt og mærkede, hvordan kroppen spændtes på vej mod ekstase. "Mer, mer, mer," sukkede hun, inden skyllede orgasmen ind over hende.

Hun mærkede varmen strømme igennem hele kroppen. Alle muskler spændtes og sitrede og en bølge af forløsning gled igennem hende sammen med et lille skrig. Han fortsatte med at kærtegne hende, så hun forblev i følelsen. Det gjorde både ondt og var vanvittig godt på én og samme tid. Hun tvang øjnene op og kiggede på ham. Han smilede til hende, mens fingrene fortsatte de blide, men ret målrette bevægelser. Hun så ham nærmest igennem en tåge af lyst og begær.

Han fjernede sine fingre og bøjede sig ned over hende. Kyssede hende og stak de våde fingre ind i hendes mund, og hun slikkede dem begærligt. Hun var så tændt. Nu VILLE hun have ham. "Tag mig," nærmest klynkede hun: "Jeg vil mærke dig nu!" Han kiggede drillende på hende. "Mmm... men ligenu bestemmer jeg," sagde han og trak hende op at sidde. Han bad hende sætte sig på knæ igen, og hun gjorde, som han sagde, og kiggede forventningsfuldt på ham. Han stillede sig foran hende og bad hende om at tage ham i munden igen. Hun åbnede munden og lod ham komme indenfor. Hun klemte om hans pik med læberne, og lod tungen lege med det følsomme hoved. Han tog om hendes nakke og styrede hendes bevægelser. Hun suttede og slikkede ham det bedste, hun havde lært, og var selv så tændt af det, at hendes hånd igen gled ned mellem benene på hende selv. Han trak sig ud af hendes mund og fjernede hendes hånd. Lod hende forstå, at hun ikke skulle røre ved sig selv. Han gik om bag hende og bad hende rejse sig. Hun kom op, men hendes ben rystede af begær, og da han kyssede hende i nakken, stønnede hun, som havde han rørt hendes skød. Han førte hende over til det kæmpe store spejl, som hang på den ene væg. Hun så på ham i spejlet. Kunne se, at han smilede gennem de flagrende stearinlys. Han fjernede hendes lange hår og begyndte langsomt at lyne hendes kjole ned i ryggen. Stillede sig helt tæt på hende, så hun kunne mærke hans pik ramme hendes hofte. "Åhh, kom nu," tænkte hun, men han havde god tid. Alt for god tid.

LÆS OGSÅ: En almindeligdag på kontoret - læs den her

Mærk, hvor våd du er

Han trådte et skridt tilbage og krængede hendes kjole ned over hendes skuldre, så kjolen faldt ned over hendes krop. Hun var nu kun iført den sorte blonde bh, strømperne og de høje hæle. Hans hænder gik på opdagelse på hendes krop. Han lod en finger glide ned ad ryggen på hende, og hun sukkede. Fingeren fortsatte ned over hendes baller, og hun skubbede sin numse tilbage mod ham, flyttede på sig og spredte benene lidt i håb om, at fingeren ville fortsætte sin vandring - men han stoppede og fandt istedet hendes mave. Han kom helt tæt på hende igen, og lod hænderne finde hendes bryster. Klemte hendes brystvorter, så de rejste sig. Hun stønnede og vred sig sig. Det var simpelthen alt for godt dette her.

"Kig på mig," hviskede han mod hendes øre, og hun åbnede øjnene og så ham i spejlet. "Mærk, hvor våd du er," sagde han. Hun kiggede ind i spejlet og så sine hænder glide ned over sin egen krop. Ned til den våde revne, som næsten glinsede i lysskæret. Det føltes som en hel befrielse at måtte røre. Hun var lige ved at give sig hen igen, da han igen hviskede i hendes øre: "Fortæl mig, hvor våd du er". Hun kiggede på ham i spejlet og hviskede nærmest stønnende: "Jeg er så våd, og jeg trænger virkelig til at mærke dig". Det lød nærmest bedende. Han skubbede hende forover, så hun måtte støtte hænderne mod spejlet. Hans hænder åbnede hægterne i bh'en, som gled ned. Han lod hænderne glide videre ned langs rygsøjlen. Formede hænderne om hende baller. Lod en finger følge revnen mellem dem. Strejfede hendes skød, så der gik et gys gennem hende. Jaaah. Han spredte hendes ben lidt mere og mærkede efter, om hun var klar. Det føltes som om, at han ramte hende med tusind små lystnåle - og hun gispede.

Han stod nu lige bag hende, og hun mærkede endelig, at han pressede sig på for at komme ind i varmen. Han kom kun et lille stykke ind og blev der. Stod helt stille. Hun bevægede sine hofter for at få mest mulig nydelse ud af det. Klemte om ham. Mmmm. Det føltes så godt. "Kig på mig," sagde han, og hun så på ham i spejlet. "Vil du have mere?". "Jahh, tag mig nu. Jeg vil mærke dig he...". Hun nåede ikke at blive færdig med sætningen, før han uden varsel stødte til, og et skrig forlod hendes læber. Hun var fuldstændig i ekstase, og hun kom, mens han tog fat om hendes hofter og bevægede sig ind og ud i rytmiske bevægelser. Aldrig havde hun oplevet noget lignende. At blive pirret og tændt på denne måde. Hun rystede, sukkede, stønnede sit begær ud i rummet. Hendes underliv trak sig sammen om ham, og det føltes bare så fuldstændig fantastisk. Han blev ved, og hun tog en hånd ned mellem sine ben. Kærtegnede sig selv og fandt hans nosser, som hun klemte. Farten blev sat op, og hun kunne se, at små svedperler dukkede op på hans pande. Hans ene hånd fandt hendes bryst. Hans øjne blev fjerne. Hun mærkede på hans krop, at det snart var nu. Hun var stadig tændt og masserede sin klit og nød ham. "Mer, mer, mer," hørte hun igen sig selv sige, mens hun bevægede sine hofter mod ham. Han sukkede og lagde sine sidste kræfter i at nå ekstasen. Han nærmest eksploderede indeni hende. Holdt hende helt fast, mens et langt sukkende støn forlod hans mund. Det var lige netop det sidste, som gjorde, at hun også kom endnu engang. Hun mærkede ham så dybt og inderligt, at tårerne næsten kom frem. Det var fuldstændig vanvittigt, skønt, fantastisk, vådt og fyldt af begær.

Han faldt nærmest sammen henover hende. Sådan stod de et øjeblik og kom til sig selv. Han løftede hovedet og så på hende i spejlet. Smilede. Kyssede hende på skulderen og trak sig ud af hende og vendte hende om i en tæt omfavnelse. Han kyssede hende og sagde: "Det er dig på billedet, ikke ?".

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_5.png

Læs også