Erotisk novelle: Du er ikke sikker på, hvad det er, hun beder dig om, men du gør, hvad hun siger.
Kærlighed og sex

Erotisk novelle: En kvinde går ind på en bar...

29. august 2013
af Redaktionen
Erotisk novelle: Den erotiske litteratur for kvinder knopskyder i mange retninger i disse år. En helt ny og interessant serie lader læseren bestemme, hvad hovedpersonen oplever. Vi bringer her en lille smagsprøve på, hvordan sådan et eventyr kan udvikle sig

Erotisk novelle: En kvinde går ind på en bar...

Enhver kvinde ved, at man ikke kan forvente alverden af et par trusser. Går man efter det sexede look, må man ofre noget af komforten. Hvis man kun vil klæde sig behageligt, er det ikke sandsynligt, at trusserne er hverken kønne eller smarte. Har man brug for støtte, er shapewear sagen, men så får man problemer med åndedrættet.

Du lader håndklædet falde til gulvet og bøjer dig nøgen over undertøjsskuffen, mens du overvejer dine muligheder. Du og din bedste veninde, Melissa, har truet med at male byen rød i ugevis, og der er chancer for, at det bliver en stor aften i aften. Der ligger de latterligt dyre, lilla g-strengstrusser med silkebåndene. Du lader fingrene glide hen over de fløjlsbløde bånd og føler et stik af vemod. Du har ikke haft sexet undertøj på i evigheder.
Lige ved siden af g-strengen ligger dine foretrukne bomuldstrusser. Elastikken er blevet lidt løs i det, og de er let falmede af at være blevet vasket mange gange, men det er jo det, du godt kan lide ved dem.

Du trækker instinktivt maven ind, da du rækker ud efter shapeweartrusserne. Når du har dem på, føles det, som om din mave er stoppet ned i et stramt pølseskind. Til gengæld ser den flad ud. Men hvad nu, hvis du møder en i aften? Det kræver en dåseåbner at komme ud af dem igen, og sexet er det i hvert fald ikke. Man kunne også bare være bundløs, tænker du. Tanken får dig til at smile lidt. Det har du aldrig prøvet før. Ville det ikke være vildt frækt at være den eneste, der ved, at du ikke har noget på under kjolen? Du vælger den lilla g-streng med silkebåndene.

Du lægger sidste hånd på din makeup i spejlet og træder et skridt tilbage, mens du vurderende betragter dig selv. Der har været så travlt på arbejdet, at det er evigheder siden, at du sidst har majet dig ud på den måde, og du havde helt glemt, hvor sjovt det kan være. Den lille sorte kjole med den dybe udskæring understreger dine former, og du har dine yndlingsstiletter på, som fremhæver læggene og giver dig en smuk højde. Du er tilfreds med synet: den lilla g-streng var det helt rigtige valg. Hvem ved? Det kan jo være, at dit ufrivillige cølibat er slut i aften. Måske møder du en. Hvis du er heldig.

Du blinker et par gange, mens dine øjne vænner sig til belysningen indenfor. Baggrundsmusikken er dæmpet, men du kan mærke rytmen banke i brystet sammen med en behagelig, forventningsfuld sitren i kroppen. Du har været så koncentreret om dit arbejde, at det er længe siden, du har været i byen. Du har i sinde at have det sjovt i aften. Her har du aldrig været før. Det er et hipt hængudsted for de kendte, som din bedste veninde Melissa har foreslået, og du ser dig omkring efter hende.

En bardisk af mahogni strækker sig langs hele den ene side af lokalet, og grupper af smarte mennesker sidder og ler ved bordene. Bagerst er der et afgrænset område med en dørmand på størrelse med Conan Barbaren, der vogter det. Det er nok VIP-afdelingen. Der kommer du aldrig ind, tænker du. Du ser hen langs bardisken, men der er ingen Melissa, så nu kigger du rundt på bordene.
Du kan ikke undgå at lægge mærke til en flot mand, der sidder i en bås i hjørnet. Han er i dyb samtale med en anden fyr, men der er noget ved ham, der tiltrækker dig. Han er tydeligvis lidt ældre end dig, men ser godt ud på George Clooney-måden. Nærmest som om han kan mærke dine øjne på sig, ser han op og møder dit blik. Han nærmest stirrer på dig. Du rødmer og ser demonstrativt på dit ur, lige så meget for at tjekke klokken som for at have en undskyldning for at kigge væk. Den er fem over otte. Du er her til tiden. Hvor fanden er Melissa?

Du ser dig igen omhyggeligt omkring i lokalet, og så går du over og sætter dig på en barstol med ryggen til Hr. Brændende Blik. Du gyser og kan nærmest mærke hans øjne mod din ryg. “Hvad kunne du tænke dig?” spørger bartenderen. Du ser op og bliver forbløffet over, hvor tiltrækkende han er. Han ser slet ikke ud til at være gammel nok til at servere alkohol. Hans hud er ren og står i smuk kontrast til det næsten sorte hår og de mørke øjne. Han har en enkel, hvid bomuldsskjorte på og smiler sødt, om end lidt tøvende, mens han fjerner en tom øldåse fra bardisken lige ved siden af dig. Med en elegant, flydende bevægelse smider han den i skraldespanden, som han rammer i første forsøg. De hvide ærmer er rullet op, så man kan se hans muskuløse underarme.

Du kan ikke lade være med at spekulere på, hvor gammel han er – måske enogtyve eller toogtyve. Hm. Ham kunne du godt lære et og andet. Du ved ikke rigtig, hvad du skal bestille. Det er trods alt et in-sted. Champagne? En cocktail? En martini? Så kommer du i tanker om en scene fra en film. “Et glas prosecco, tak,” siger du og håber, at udtalen er nogenlunde korrekt. Bartenderen skubber håret væk fra øjnene og sender dig igen det søde, lidt generte smil. Igen bliver du slået helt ud af kurs. “Det skal du få.”

Han rækker hånden op og tager et champagneglas. Bevægelsen får hans skjorte til at flytte sig, så du kan se hans bare, muskuløse mave. Der løber en mørk stribe af silkebløde hår fra lige under navlen og ned til bukseknappen. Du kan ikke gøre for det – dine tænder løber i vand. Hvor bliver Melissa af? Hun skal da se det her! Et godt valg af bar, vil du sige til hende. Du lægger det ene ben over det andet og kniber lårene sammen. Det giver et sæt i dig, da din mobil vibrerer i din hånd. Det er en sms fra Melissa.

Stadig på arbejde. Den onde chef gav mig en hasteopgave. Undskyld! Er virkelig ked af det.
Du må have det sjovt for os begge to!

Hjertet synker i livet på dig. Hvad nu? Du smækker telefonen i bardisken. Her sidder du og har klædt dig fint på. Gid hun havde sagt til lidt før. Hvornår lærer Melissa at sige nej til sin kontrolfreak af en chef? Du er ikke engang sikker på, at du har lyst til en drink længere, men den søde bartender er allerede i gang med at åbne flasken. Han holder glasset på skrå og hælder op, hvorefter han placerer det foran dig med endnu et genert smil. Det muntrer dig lidt op. Du tænker på, hvordan det ville være at lade tommelfingeren glide hen over hans læber, der er fyldige og fristende. Du smiler til ham og stikker hånden i tasken efter din pung. “Du skal ikke betale,” siger han.
Lægger han op til noget? Du skal lige til at sige tak, da han med et undskyldende blik peger hen i den anden ende af baren. “Det er fra ham der.” Du betragter din beundrer. Hans prangende skjorte står åben ned til navlen, og han har mere hår på brystet end på hovedet. Der hænger en tyk guldkæde i buskadset lige over topmaven. Han stikker en tandstikker i munden, rejser sig og spankulerer i retning af dig. Hvis du nu undgår øjenkontakt, kan det være, at denne omvandrende kliché forstår budskabet ... men nej.

“Davs, skat,” siger han og skubber tandstikkeren over i den anden mundvig med tungen.
“Sidder der nogen her?” Før du kan nå at svare, lader han sig dumpe ned på sædet ved siden af.
“Jeg er Stanley Glenn,” siger han, som om du forventedes at kende navnet. Han bøvser let, og en hørm af hvidløg ombølger dig. Du læner dig så langt tilbage, du kan, men det hjælper ikke noget.
“Det må du undskylde, men det er ikke sundt at holde noget tilbage, vel?”

Han løfter begge hænder med pegefingrene lige mod dig og affyrer dem, mens han laver kliklyde med tungen. Din første indskydelse er at bede ham og hans brystparyk om at skride, men det ville være uhøfligt, og du har ikke lyst til at lave en scene. Du drejer dig på stolen, så du kan give ham et knæ i nosserne, hvis han og hans livsfarlige ånde skulle komme nærmere. Du skal lige til høfligt at afslå drinken, da du mærker en hånd på din skulder. Forbløffet snurrer du rundt og ser en mand stå lige bag ved dig. Du genkender ham med det samme: det var ham, du fik øje på, ligeda du trådte ind på baren.

“Hej, skat, undskyld, at jeg kommer så sent,” siger han og bøjer sig frem og kysser dig på kinden. Den uventede nærkontakt får dig til at gispe. Han lugter af cedertræ og læder og her, helt tæt på, kan du se de sexede grå hår i tindingerne og smilerynkerne ved øjnene.
Han lader den ene hånd hvile på dine skuldre, mens han rækker den anden frem mod Stanley. “Tusind tak, fordi du holdt hende med selskab. Jeg er lidt sent på den. Forretninger, du ved.”
Du udnytter situationen på det groveste og læner dig lidt ind mod din redningsmands arm. Brystparykken mumler et eller andet og kommer på benene. Da de giver hånd, skærer Stanley en grimasse.
Tandstikkeren forsvinder, og du spekulerer på, om han har slugt den. Højrød i ansigtet bakker han ud af syne.

“Hej, jeg er Miles,” siger din nye bekendt og fjerner sin arm fra din skulder. “Og jeg er taknemmelig,” siger du. Du kan stadig mærke den kildrende fornemmelse af hans berøring.
“Jeg håber ikke, at jeg var for anmassende.”
“Jeg havde nok klaret det alene, men tak for din hjælp.”
“Du kunne garanteret have ekspederet ham videre med et enkelt blik, hvis du ville,” sagde han, “men jeg havde brug for en undskyldning for at komme hen og præsentere mig.”
Det lyder jo lovende, og du skal lige til at tilbyde ham en drink, da han fortsætter: “Det var rart at møde dig, men jeg må hellere gå tilbage til min kollega.
Vi har lige noget arbejde, vi skal være færdige med.”
“Nå, okay.” Du har ikke lyst til, at han går, men ved heller ikke, hvordan du skal bede ham om at blive.
“Endnu en gang tak.”
“Det var så lidt.” Han holder øjenkontakten i et langt øjeblik, før han vender sig om for at gå tilbage til sit bord. Du ser efter ham. Bukserne sidder perfekt, og skjorten har blege, blå striber. Han er tydeligvis en af de dyre drenge. Han vender sig om og ser dig betragte ham. Så vinker han. Du smiler til ham og vender dig om mod boblevandet. Du er helt tør i munden og tager en stor slurk.

“Vil du have en til?” spørger bartenderen, da du tømmer glasset. Boblerne er lækre, men du er faktisk tørstig, så du beder om en Perrier.
“Prosecco, Perrier ... du er vist i Middelhavsstemning,” siger bartenderen og overrasker dig. Det er ikke normal barsnak, og du ser nærmere på ham. I det svage lys virker det, som om hans hud skinner.
“Nå, hvad laver en pæn fyr som dig på et sted som dette?” spørger du lettere flirtende. Det må være boblerne, der gør det.
“Jeg hjælper min fætter. Han er fast mand på stedet her. Det giver gode penge. Lærebøger er dyre.”
“Er du studerende?”
“Ja, og du må ikke spørge, hvad jeg læser.”
“Det havde jeg egentlig heller ikke tænkt mig, men nu er jeg blevet nysgerrig.”
Han kigger på mig med et fåret blik. “Religionsfilosofi. Især Østens religioner. “
“Hold da op. Er der mange karrieremuligheder inden for det?”
Han ser alvorlig ud et øjeblik. “Flere end du måske tror. Jeg kunne godt tænke mig at lave noget fredsskabende arbejde på et tidspunkt, måske for FN. Komme ud og se verden, du ved.”
Spændende, spændende ... En engels ansigt, en lækker krop og tydeligvis også en hjerne. Og så vil
han kæmpe for verdensfreden.
Du sender ham et smil fuld af løfter. Det er måske kuvøseguf, men du er fristet til at forfølge sagen lidt. Men først må du hellere gå ud på dametoilettet. Hvis du skal flirte med en seriøst lækker nogle-og-tyveårig, må du hellere lige tjekke din makeup først.

Dametoilettet er en oase af ro og blid belysning. Der er kun en enkelt kvinde derinde, og hun har travlt med at lægge makeup. Hun må være en af de mest dramatisk udseende kvinder, du nogensinde har set. Det blanke hår er sat op i løse lokker og holdt fast af en koralrød kam. Hendes øjenbryn er næsten vokset sammen, og på den ene kind har hun en skønhedsplet. Den lange nederdel smyger sig om hendes hofter, og stoffet skinner i lyset. Det er helt sikkert vintage, måske endda Valentino. Hun ser op og møder dit blik i spejlet. Så smiler hun, som om hun kan lide synet. Du kan ikke undgå at lægge mærke til hendes bryster i den stramme blondetop. Enten gælder tyngdekraften ikke for hende, eller også har hun en hidtil ukendt super-bh på indenunder. Under hendes rolige blik føler du dig lettere kedelig i din lille sorte. Som en spurv, der har forvildet sig ind til en flok påfugle.

“Undskyld, jeg fylder vist det hele,” siger hun. Der er noget ved hendes stemme, måske en accent?
“Det gør ikke noget. Jeg skal bare på wc,” siger du og føler dig kejtet i selskab med en sådan elegance og selvbevidsthed. Hun smiler igen, og med bankende hjerte flygter du ind i en toiletbås. Du kan ikke få den skønhedsplet ud af tankerne. Da du er færdig, vasker du hænder og går hen til
kvinden ved spejlet for at rette på makeuppen. Din eyeliner er tværet ud, og du kunne godt bruge lidt læbestift.
“Sikke et dejligt hår, du har,” siger hun, da du fisker en kam op af tasken.
“Tak,” siger du og fører uvilkårligt en hånd op til hovedet.
“Sjovt nok ville jeg give min højre arm for at have et hår som dit.”
“Sådan er det altid,” siger hun. “Vi vil altid gerne have det, vi ikke kan få.”

Hun holder øjenkontakten et øjeblik for længe, og til din egen store forbløffelse forestiller du dig din tunge glide hen over hendes skønhedsplet. Hvor i alverden kom det fra?
“Vent, du har en lille ... nu skal jeg,” siger hun og tager din hage i et fast greb, mens hun med en Kleenex tørrer den udtværede eyeliner under dit ene øje væk. Hendes ansigt er så tæt på dit, at du næsten ikke kan trække vejret, og du kan ikke undgå at bemærke hendes parfume. Det er en eksotisk, krydret duft. Hun stikker hånden i sin makeuppung og tager en eyeliner og en øjenskygge frem. Hun holder dem op foran dig.
“Gør det noget? Luk lige øjnene.”
Du er ikke sikker på, hvad det er, hun beder dig om, men du gør, hvad hun siger. Du skælver let, da hun lader eyelineren glide hen langs kanten af dine øjenlåg og derefter bruger fingerspidsen til at gnide det lidt ud. Så gentager hun processen, denne gang med en skifergrå øjenskygge og en highlighter. Hun blander forsigtigt det fine pudder på dine øjenlåg og op til brynet. Hendes berøring er utrolig blid, og du er allerede lettere svimmel. Du mærker et stik af skuffelse, da hun er færdig.
“Sådan,” siger hun. “Du er bare så smuk, chica.”
Hun peger på spejlet. Du vender dig om for at se. Dine øjne har fået et smokey eyes-look og ser meget større ud end normalt. Det er en kolossal forbedring af din egen amatørindsats. Gad vide om din mystiske veninde er model eller sådan noget?
“Du ligner en, der ville sætte pris på det her. Værsgo.”
Hun rækker en slank arm frem med mange sølvarmbånd og lægger et sammenfoldet stykke papir i din hånd.
“Det var rart at møde dig. Jeg håber, at du kommer,” siger hun, tager sin taske og går hen mod døren med selvsikkert vuggende hofter.
“Tak, fordi du ordnede mine øjne,” siger du et øjeblik for sent.

Da hun er væk, folder du papiret ud. Det er en invitation til en fernisering på et galleri lige i nærheden. Der er et stærkt beskåret portræt af et kvindeansigt på forsiden, og det går op for dig, at det er hende, der stirrer udfordrende på dig med sine fantastiske øjne. Du lader fingeren glide hen over ordet “Immaculata” nederst på siden. Er det hendes navn? Er det navnet på udstillingen? Er hun mon kunstneren?

Du stikker papiret i tasken og går ind i baren igen, men der er ingen spor efter hende. Hun må være gået. Lettere fortabt vender du tilbage til din barstol. Du føler dig udstillet og udmajet uden nogen at snakke med. Den lækre bartender er ved at betjene en højrøstet gruppe nede for den anden ende af baren, og den intense mand, du mødte tidligere, sidder stadig og stikker hovederne sammen med sin kollega. Du kunne blive og få dig en sidste drink, eller også kunne du jo gå hen til ferniseringen ... Der er garanteret pindemadder.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: Hedebølge

Hvis du beslutter dig for at blive, og få en drink mere og se, hvad der sker, så læs videre her

Hvis du beslutter dig for at tjekke ferniseringen ud, så læs videre her

Læs også