Erotisk novelle: Søde strømninger bombarderede hendes underliv, hun kunne mærke, hvordan hun svulmede mere og mere. Hendes bryster strittede, hendes lår og hofter længtes, og hendes hud vibrerede og hungrede efter kærtegn
Kærlighed og sex

Erotisk novelle: Vinterferie

11. juni 2013
Af Christine B. Træden
Foto: Pantherstock
Erotisk novelle: Søde strømninger bombarderede hendes underliv, hun kunne mærke, hvordan hun svulmede mere og mere. Hendes bryster strittede, hendes lår og hofter længtes, og hendes hud vibrerede og hungrede efter kærtegn

Erotisk novelle: Vinterferien

Sneen føg om ørerne på hende, og hun kunne ikke se en meter frem. Hvorfor er jeg dog så dumdristig, tænkte Julie for sig selv. Selvfølgelig skulle jeg ikke have begivet mig på vandring i dag, når alle på det lille pensionat frarådede mig det.

Hun var taget på vinterferie i Polen på egen hånd. Egentlig havde hun ikke nogen særlig tilknytning til landet, og hun kendte ikke en sjæl her, men hun havde altid været dybt fascineret af sproget. Et par år tidligere havde hun mødt en polak på en ferie, og umiddelbart hurtigt var de blevet venner og også tiltrukket af hinanden, uden at de dog havde haft et forhold. Han talte udmærket engelsk, men flere gange havde han talt polsk til hende, og så var hendes fantasi blevet fyldt af en underfundig susen, der fik de små hår på armene til at rejse sig. Der var noget, der begyndte at dirre indeni, og hendes puls steg.

Om aftenen, da hun var gået i seng, huskede hun igen tonerne fra dette smukke sprog, og pludselig blev hun grebet af en uimodståelig trang til at røre ved sig selv. Hun faldt i søvn med et frydefuldt suk og drømte om sne, heste og knejsende graner. Men lige nu tænkte hun kun på at komme tilbage til sin varme seng. Angsten begyndte at brede sig i hende, hun kunne ikke huske vejen tilbage, og det blev sværere og sværere, for mørket faldt på, og vinden hvirvlede sneen op og dækkede hendes fodspor. Efter endnu en times vandring satte hun sig på en træstub og faldt sammen af udmattelse.

Julie blev brat revet ud af sine dystre tanker ved lyden af en række smældende skud. Hun anede en skikkelse på hesteryg ude i horisonten. Jeg er reddet, tænkte hun og løb med fornyede kræfter i retning af den ridende. Hun råbte højere og højere, og endelig ændrede rytteren retning og stod med ét foran hende. Hun blev nærmest bevidstløs af lettelse og træthed.

Læs også: Erotisk novelle: Hedebølge

Foran hendes øjne flimrede et billede af en mand i en lang, mørk pelskåbe. Han havde en pelshue på sned og et par døde harer i den ene hånd. Hans holdning var rank, og hans mørke øjne så på hende med et fast og spørgende udtryk. Men hun kunne ikke svare, billedet blev helt grynet, og pludselig blev alting sort.

Efter en lang og dyb søvn vågnede Julie om formiddagen. Hun var forvirret og vidste ikke, hvor hun var, men da rytteren fra aftenen før trådte ind i rummet, åndede hun lettet op. Der var et eller andet ved hans rolige, tunge væsen, der fik hende til at slappe af. Han rablede en masse af sig på polsk, men hun rystede på hovedet og forklarede på engelsk, at hun kom fra Danmark, og hvad der var sket på hendes vandring aftenen før. Han forstod en lille smule, så det ud til, men han virkede ikke til at have fået alle detaljer med. Han gjorde tegn til hende om at spise og gik ind i rummet ved siden af for at forberede maden. Hun satte sig op i sengen og mærkede, at hun havde en dejlig sitrende følelse i kroppen.

Der lå dynger af dyreskind hen over stolene i køkkenet, og ved hoveddøren lagde hun mærke til et gevær. Hun gik ud fra, at hun befandt sig i en jægerhytte. Julie spiste suppen i tavshed, mens han roligt sad og observerede hende. Da hun var færdig, løftede hun blikket. Hun anede ikke, hvad hun skulle sige, men det var heller ikke nødvendigt. Hans direkte og varme udstråling forsikrede hende om, at de sagtens kunne kommunikere alligevel.

Han rejste sig, hentede geværet og tog pelsen på. Så gjorde han tegn til hende om at følge med. Julie havde ingen anelse om, hvad han ville, men han rakte hende en pels og et par ridestøvler. Hun fulgte efter ud i stalden. Han gik hen til en smuk, brun hest og rakte hånden ud mod Julie, hun skulle sætte sig op på den. Hendes hjerte hamrede løs, hun havde aldrig redet før og forsøgte at forklare det. Han smilede bare og skubbede blidt til hende med pisken. Hun slog blikket ned, mens varmen tordnede rundt i hende. Så gled hendes øjne op imod hans igen, og hans mørke blik glødede og brændte sig fast i hende. Hun kunne ikke andet end at sætte sig op på hesten.

Jagten gik fint, han skød et par harer, og Julie var begejstret for at ride. Hun følte en voldsom ekstase ved at sidde på det store, varme dyr, en kildrende fornemmelse ved at mærke farten og samtidigt følge sin ledsagers mindste vink. Det var vidunderligt at ride, hvorfor havde hun aldrig gjort det før? Dette store, stærke dyr, som hun havde magten over, og som hun sad og gned sig imod. I starten var berøringen ganske let, men lidt efter lidt begyndte hun med vilje at presse sig ned mod dyrets ryg og mærkede blodet, der begyndte at strømme ned i hendes skød. Det dunkede og svulmede, og hver gang hun så på ham, havde hun på fornemmelsen, at han kunne se, hvad der
skete, for hans øjne slog gnister, når han befalede hende at sætte farten op.

Efter en halv time gjorde de holdt. De var nået til en lille lysning i skoven, der var omgivet af fyrtræer og krat. Ikke en lyd hørtes i miles omkreds. Solen borede sig gennem fyrtræernes tætte rækker og nåede den mosbeklædte skovbund, hvor strålerne faldt i blændende, grafiske mønstre. Sneen var smeltet i en radius af ca. 5 meter. Han sprang af hesten, greb Julies hånd og hjalp hende ned. Han sagde ikke noget, gik bare langsomt rundt med pisken i hånden og betragtede hende. Hun var hed og svedig af det vilde ridt og hans nærhed, hun ville tage om ham og kysse ham, men hun turde ikke, selvom hun var sikker på, at han ikke ville have det mindste imod det. Men hans ansigt ændrede sig pludseligt, og hun kunne ikke tolke det helt. Han smældede med pisken, tog pelsen af hende og begyndte at klæde hende af. Hun blev stakåndet, for hvad skulle der nu ske? Men samtidigt kunne hun ikke sige nej til at følge næste skridt i legen, for han var mystisk, rå og blid på én gang.

Og nu stod hun altså her, splitternøgen i en øde polsk skov! Men hun frøs ikke, solen bagte på hende, og hun var stadig varm af ridtet. Hun så målløst til, da han trak hende hen til et træ og tog nogle lange skindstykker op af lommen. Han bandt hendes håndled sammen bag træstammen og begyndte derefter at binde et andet stykke rundt om hovedet på hende, så hun intet kunne se. Han virkede stadig rolig, men hans åndedræt var heftigt, og en sagte strøm af ord flød ud over hans læber, en masse hvislende erotiske ord. I Julies ører lød de i hvert fald smukke og erotiske. Hun fik en fornemmelse af, at han lovpriste hendes krop og skønhed. Og hvem ved, måske fortalte han,
hvad han ville gøre ved hende om lidt?

Læs også: Erotisk roman "En kvinde går ind på en bar". DIN (sex) fantasi bestemmer handlingen

Søde strømninger bombarderede hendes underliv, hun kunne mærke, hvordan hun svulmede mere og mere. Hendes bryster strittede, hendes lår og hofter længtes, og hendes hud vibrerede og hungrede efter kærtegn.

Endelig mærkede hun noget strejfe maveskindet, men hvad var det? Han rørte hende med et eller andet. Først føltes det koldt, derefter stak det lidt, og til sidst brændte det og tændte små flammer under huden. Pludselig tog han skindet væk fra hendes øjne, og hun så, at han havde en grankvist i hånden. Hun prøvede at rive sig løs, men han havde bundet hende ganske godt. Han stod stille og betragtede hende, og så faldt hun til ro igen, for hun kunne se i hans øjne, at han ikke kunne drømme om at gøre hende fortræd.

Han stillede sig tæt op af hende og begyndte at kysse hende. Hendes læber tog imod, som var hans kys vand til en tørstende, og hun var tørstig, vanvittig tørstig. Hun forsøgte at fange hans tunge, men han holdt igen, hvilket tændte hende endnu mere. Endelig en mand, der kan tirre mig rigtigt længe, tænkte hun. Hans hænder gled ned over hendes krop, han greb om hendes bryster, om hofterne, lårene. Han skilte hendes ben lidt fra hinanden og kærtegnede indersiden af hendes lår. Hans fingre kredsede tættere og tættere op omkring hendes skød, der var ved at flyde over. Han bøjede sig ned og slikkede saften, der trak tynde, våde spor ned af den følsomme hud på hendes inderlår.

Julie var ved at gå til af lyst. - Kom nu, rør mig nu, hviskede hun. Hun ænsede ikke, at hun talte dansk, men efter et par minutter viste det sig, at det havde en ganske udmærket virkning. Han bandt skindstumperne op og løsnede hendes hænder, og da hun straks lod hænderne glide ned over hans bryst og flå i hans tøj, tog han pisken og befalede hende at lægge sig ned på pelsen, som han havde lagt på jorden. Åh, endelig, tænkte hun, nu sker det snart!

Han tog tøjet af, imens han smilende så ned på hende. Hun spærrede øjnene op, hans krop var smuk, slank og stærk. Men i stedet for at kaste sig over hende gav han sig til at kærtegne sig selv. Hun begyndte også at kæle for sig selv, og der skulle ikke meget til, for hun var så tændt, at hun straks begyndte at gispe. Han greb pisken og rynkede panden, hun måtte ikke røre ved sig selv. Han gjorde et kast med hovedet, hun skulle lægge sig om på maven, og så begyndte han at kilde hende med pisken og tjattede hende blidt over enden. Til hendes store forbavselse gjorde det slet ikke ondt, det sved lidt, men blev hurtigt til en varm følelse, der fik blodet til at rulle endnu hurtigere. For at kølne smerten gned han hendes baller med sne. De svalende iskrystaller smeltede i løbet af få sekunder.

Han begyndte at slå lidt hårdere på hendes våde baller, imens hans blik holdt hendes øjne i et fast greb. Da Julie stønnende lukkede øjnene, kastede han pisken fra sig og kærtegnede hende ned over ryggen og ballerne. Hans varme hænder gjorde hende rolig igen, men endnu mere ophidset. Nu kunne hun mærke hans fingre glide let og prøvede ind i hende bagfra, imens han kyssede hende i nakken. Han vendte hende om og kyssede hende, hans tunge dansede drillende rundt om hendes og fik det til at brænde overalt. Hun lod hænderne stryge grådigt henover hans bryst, hun kyssede og småbed hans brystvorter, indtil de sitrede og stivnede, hun lod fingrene kærtegne hans baller og greb hårdt fast om dem og pressede sig imod ham.

Varm og dunkende pressede han sig imod hende, og hun skælvede og fik gåsehud. I næste sekund kastede han sig over hende og holdt begge hendes hænder ned i pelsen. Hun skreg ubehersket, da han trængte et par centimeter ind i hende, og hvis det stod til hende, skulle han ikke holde sig tilbage, tværtimod. Men han trak sig lidt ud igen, imens hans tunge cirklede om hendes ene brystvorte. Hun kunne ikke holde ud, at han var så langsommelig, ja, nærmest pertentlig, og alligevel elskede hun det. Han skubbede sig en anelse længere ind, trak sig ud igen og forfra. I slowmotion. Hun forsøgte at suge ham ind, hun bad og tryglede. - Kom nu, tag mig!

Han nippede et kys af hendes mund og nikkede. Og så trængte han helt ind i hende og tog hende i lange søde stød, indtil et ekko af orgasme gjaldede ud over skoven. Et lystfuldt ekko, der lettede op mod himlen og trak skyerne mod vest. En duft af kvinde, mand og harpiks lagde sig som en luftig dyne omkring dem. Han holdt hende tæt ind til sig og mumlede et eller andet. Hun nikkede og understregede det med et kys for at vise, at hun havde forstået. Jeg er også vild med dig, sagde hun og strakte sig. Han smilede og tegnede ottetaller på hendes maveskind.
Hestene vrinskede, nu ville de gerne hjem.

FLERE EROTISKE NOVELLER

Ferniseringen - læs den her

En almindeligdag på kontoret - læs den her

Vinterferie - læs den her

Den velkendte dans - læs den her

Læs også