Få dit barn til at sove
Gravid

Søde sovebamser der luller dit barn i søvn

2. maj 2016
af Anne Romanelli
Har du svært ved at få din baby eller dit større barn til at falde i søvn? Så kan en af disse bamser måske give dig en hjælpende hånd!

Sovedyr med livmoderlyd

https://imgix.femina.dk/sovedyr_1.jpg

Disse sovedyr fra DooDoo gengiver livmoderens lyde, hvilket har en testet beroligende og søvndyssende effekt på babyer, hvis du introducerer barnet for sovedyret allerede fra fødslen. Stopper automatisk efter 3 minutter – og genstarter hvis barnet igen begynder at pusle eller græde.

Find flere søde udgaver her >>

Sovedyr med 4 slags hvid støj

https://imgix.femina.dk/sovedyr_2.jpg

De bløde og nuttede bamser fra Cloud B kommer med 4 beroligende lyde, såkaldt hvid støj, som har en påvist beroligende effekt på barnet og får det til at sove mere roligt og trygt. Kan sættes fast på tremmesengen med velcro-stropper.

Find et sødt udvalg her >>

Sovedyr med vågelys og hjertelyd

https://imgix.femina.dk/sovedyr_3.jpg

Glow Cuddles Bear er et beroligende sovedyr med en udtagelig bankende hjerteenhed - som at ligge med et lille levende væsen. Får barnet til at føle, at det altid har en ven hos dem. Hvis barnet giver sovedyret et kram, vil den straks aktiveres og lyse med en hyggelig glød samt afspille den livagtige hjertebanken, som også kan mærkes.

Køb bamsen her >>

Natlamper med stjernehimmel

https://imgix.femina.dk/sovedyr_4.jpg

Disse natlamper fra Cloud B forvandler børneværelset til en stjerneklar nattehimmel, som gør det meget hyggeligere at gå i seng. Det svagt bløde lys giver tryghed uden at forstyrre nattesøvnen – og der er samtidig tilpas meget lys til, at forældre også kan se i mørket uden at skulle tænde alt andet lys. Slukker automatisk.

Køb natlamperne her >>

7 søde sengerutiner - der virker!:

7 søde sengerutiner - der virker!

Læs også