https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/boernefamillie/2015/januar/sove612.jpg
Familieliv

Sådan får du dit barn til at blive i sin seng

11. marts 2015
af Anne Romanelli
Foto: Pantherstock
Hvad gør du, hvis dit barn bliver ved med at stå op fra sin seng, når du har puttet det om aftenen? Det giver familierådgiver Katrine Werner sit bud på her!

Du kender det sikkert: Dit barn er kommet i seng, du glæder dig til lidt ro eller til at komme i gang med de ting, der kræver din opmærksomhed alene. Og så: 'MOAR - jeg kan ikke sove!'. 'MOAR - jeg vil ikke i seng!'.

Hvad gør du?

Det mest oplagte vil måske være at sige: 'Men det SKAL du! Du skal tidligt op i morgen, så du skal sove nu!' Og så fortsætter diskussionen måske nok et godt stykke tid ud på aftenen. Eller også orker du ikke konflikten, og du sidder ved siden af ham, til han falder i søvn - og får ikke den tid til dig selv, som du ellers havde behov for.

Men ingen af disse to løsninger er vel optimale hverken for dig eller dit barn?

Sådan skriver familierådgiver Katrine Werner på sit website WizeMeUp.dk - hvorefter hun opstiller 3 lette trin, der sikkert kan give en langt bedre løsning på problemet.

Du finder de 3 trin til at få dit barn til at blive i sin seng i galleriet nedenunder:

Verdens mest effektive godnathistorie fås nu på dansk!

En lille godnathistorie om en kanin storsælger verden over. Ganske enkelt fordi dens teknikker får barnet til at falde i søvn på få minutter! Nu er den endelig oversat til dansk og kan købes til en overkommelig pris:

Her kan du købe bogen (set til 88,95 kr.) >>

Læs også