Familieliv

Video: Usædvanlig reaktion på at skulle være storesøster!

af Anne Romanelli 25. marts 2015
Nogle børn jubler, mens andre græder, når forældrene meddeler, at en lillebror- eller søster er på vej. 2-årige Kathryns reaktion er dog en helt anden!

Mest læste artikler på MAMA.dk

Denne aldersgruppe fødte mest i 2014 Her er hemmeligheden bag velopdragne børn Problematisk at tale om en gennemsnitsfødsel

Nogle børn jubler, mens andre græder, når forældrene meddeler, at en lillebror- eller søster er på vej.2-årige Kathryn i videoen ovenover har dog en noget anden reaktion på babynyheden - og den er aldeles fantastisk!Ligeså fantastisk er faktisk hendes fars reaktion. Han er smadret af grin over den uventede respons, han får fra sin datter. Han havde ikke forventet, at 'I farted' (jeg slog en prut) ville være det første, der kom ud af datterens mund...De er altså skønne, de unger!Læs også:Gravid igen? Sådan breaker du nyheden til dit store barnSådan undgår du søskendejalousiSøskende - hvilken aldersforskel er bedst?Den yngste i søskendeflokken er sjovestDen ældste i søskendeflokken er klogestSøstre giver større lykke end brødreStoresøster eller lillebror? Få det bedste frem i dit barn!