kålsuppekuren
Træning og kost

Den berømte kur - tips og erfaringer til kålsuppekuren

10. maj 2011
af Renée Toft Simonsen
Siden Renée gav sin opskrift på kålsuppekuren, har den været utrolig populær blandt FEMINAs læsere, som her giver deres erfaringer videre til hinanden

Kålsuppekuren

Få opskriften på kålsuppekuren her

Jeg har da aldrig i de år, jeg nu har arbejdet på FEMINA fået så mange mails, som jeg fik den december måned, da jeg havde skrevet om kålsuppekuren. Det var helt vildt, hvad den kålkur satte i gang ude i verden. Jeg fik breve helt fra USA og Grønland og så ellers fra Gedser til Skagen. Der var simpelthen utrolig mange kvinder, der gerne lige ville smide de der 5 kg. Der var også nogle, der gerne ville smide mere og dem måtte jeg svare, at det da intet problem var, for kålkuren kan man starte forfra, to dage efter man er færdig med den. Det ved jeg ikke af personlig erfaring, men fordi flere tæt på mig har gjort det. En har endda bare fortsat den to uger i træk, og han tabte lige knap 10 kg.

Få opskriften på kålsuppekuren her

Kålkuren er også god som udrensning
Efterhånden som december løb af stablen, sådan som den jo gør hvert eneste år, var der flere og flere der meldte tilbage, at nu var de gået i gang, og det var bare så dejligt at have sådan en enkel og simpel ting at rette sig efter. Flere meldte også tilbage, at de syntes, de fik det mentalt bedre af kålkuren, og faktisk fungerer den også som en udrensning. Det hurtige vægttab, kunne jeg også høre, appellerede til mange. Her vil jeg gerne indrømme, at det ikke mindst gælder mig selv. Jeg synes det er herligt, når det nu bare er de der 4-5 kg man vil af med, at man ikke skal døje med det i mere end en uge, for i grunden er der ikke noget mere kedeligt end slankekure.

Få opskriften på kålsuppekuren her

"Den er bare god, og så virker den!"
Midt i juleindkøb i kom der så pludselig en kvinde op til mig. Hun var ét stort smil, og hun ville bare lige sige tusind tak, den kur havde reddet hendes jul. Hun havde tabt fire cm om numsen og tre cm om livet. Hvad kan jeg sige, hun så virkelig tilfreds ud med livet i almindelighed og sig selv i særdeleshed. Hun fortalte, at hun havde fået kålkuren af sin søster, som havde skrevet ind til FEMINA og fået den af mig, og nu havde hun givet den til sin svigerinde, der gik i gang med den i går. "Den er bare god, og så virker den," sagde hun tilfreds, inden hun hastede videre.

Kålkur som kædebrev
Jeg blev glad, sådan helt indeni. Tænk at den lille klumme med den lille kålkur indeni, havde sat noget der var så positivt i værk. Jeg fik et billede af, at den her kålkur var lidt ligesom et af de der breve, man fik fra en veninde, da man var lille, hvor man skulle sende 10 glansbilleder til den der stod øverst på listen, slette vedkommende, sætte sit eget navn nederst og så sende 10 breve af sted til 10 nye veninder. På den måde ville man i bytte for 10 glansbilleder modtage 1000 glansbilleder, sådan cirka lige om lidt, når ens navn var rykket op som nr. 1 på listen. Hmm, måske ikke helt sådan, men noget i den stil og i hvert fald noget med, at give videre.

Få opskriften på kålsuppekuren her

Læs også