Træning og kost

Kostplan: Bønnesalat med kalkunbacon og kidneybønner

21. juli 2010
af Lisa Bolting, diætist
Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på bønnesalat med kalkunbacon og kidneybønner

(4 portioner.)Ingredienser500 g ps. grønne bønner4 skiver kalkunbacon (tern)2 stk. løg (tern)1 fed hvidløg0,5 ds. Kidneybønner

Sådan gør du:De grønne bønner koges let. Kidneybønnerne hældes i en si til afdrypning.Bacon svitses sprødt og hældes i en si så evt. fedt kan dryppe af.Løg svitses i lidt flydende margarine sammen med hvidløg til det er mørt. Kidneybønnerne blandes i og steger lidt med før de grønne bønner blandes i. Det skal serveres lunt. IKKE rygende varmt.

Energi-information pr. portionEnergi 227kcal / 946kJFedt 3gKulhydrater 45gProtein 15gAlkohol 0gKostfibre 14g

Se madplanen for hele ugen her

Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk

RELEVANTE LINKS