Forretter

Kartoffel og krebsecocktail

Her er opskriften på en frisk og let cocktail med krebs og kartoffel

Kartoffel og krebsecocktail (Tid: 20 min.)

Ingredienser til kartoffel og krebsecocktail
500 g nye kartofler
Salt, peber
1 rødløg
1-2 spsk citronolie
Dild, kørvel, purløg
200 g krebsehaler
Brød

Fremgangsmåde til kartoffel og krebsecocktail
Skrub eller rens kartoflerne og kog dem i 10-12 min. i letsaltet vand.

Pil løget og hak det fint.

Køl kartoflerne af og skær dem i terninger.

Vend kartoflerne med olie, hakkede krydderurter, rødløg, krebsehaler, salt og peber.

Servér evt. i flotte glas med godt brød.


Her får du fem lækre opskrifter på retter med nye kartofler

God'morgen
kartofler

Kartoffelblinis med stenbiderrogn

Jomfruelig Vichyssoise

Kartoffel og krebsecocktail


Kartoffelmad med purløgsmayo























Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræ
fra Madam Stoltz.
299 kr.

>> køb HER
Vin-termometer
fra Bengt Ek Design.
249 kr

>> køb HER
Knivsæt fra Shun:
kokkekniv + altmuligkniv
1.999 kr.

>> køb HER