Kartoffelvafler med røget laks
Mad

Kartoffelvafler med røget laks

11. april 2022
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Elsker du vafler? Lav kartoffelvafler og nyd dem med løget laks og dild – få opskriften her!
4 personer
Tid i alt 30 min

INGREDIENSER

  • 250 g kogte kartofler
  • 15 g smeltet smør
  • 1 æg
  • 1 æggehvide
  • 1 dl hvedemel
  • ¼ tsk salt
  • 150 g røget laks i skiver
  • 100 g græsk yoghurt, 2%
  • 1 rødløg
  • Dild

Kartoffelvafler med røget laks

  1. Mos kartoflerne grundigt og bland med smeltet smør.
  2. Pisk æg, æggehvide og hvedemel sammen til en klumpfri blanding og tilsæt kartoffelblandingen og salt.
  3. Bag vaflerne, del dem i fire lige store portioner og anret med røget laks, yoghurt, rødløg og dild.

Elsker du vafler? Lav vores desseretvafler med kikærter eller helt klassiske vafler med choko-karamel-sauce.

Læs også