Mad
3. juni 2022

Julebrunch: Citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder

En farveglad anretning med masser af vitaminer – giver en frisk og sund start på dagen.
Af: Anne Au Chocolat
Citrus-carpaccio

Foto: Line Falck

En farveglad anretning med masser af vitaminer – giver en frisk og sund start på dagen.
15 min4 personer

Citrus-carpaccio

  • 2 grapefrugter
  • 2 appelsiner
  • 4 klementiner
  • 1 granatæble
  • 50 g usaltede 
  • pistacienødder
Annonce

Sådan laver du citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder

  1. Skær skrællen af citrusfrugterne, og skær frugterne i 3 mm tynde skiver.
  2. Fordel dem på et fad.
  3. Skær granatæblet midtover, og pil kernerne ud.
  4. Hak pistacienødderne groft.
  5. Drys granatæblekerner og pistacienødder ud over citrusfrugterne.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.