Citrus-carpaccio
Mad

Julebrunch: Citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder

3. juni 2022
Af: Anne Au Chocolat
Foto: Line Falck
En farveglad anretning med masser af vitaminer – giver en frisk og sund start på dagen.
15 min4 personer

Citrus-carpaccio

  • 2 grapefrugter
  • 2 appelsiner
  • 4 klementiner
  • 1 granatæble
  • 50 g usaltede 
  • pistacienødder

Sådan laver du citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder

  1. Skær skrællen af citrusfrugterne, og skær frugterne i 3 mm tynde skiver.
  2. Fordel dem på et fad.
  3. Skær granatæblet midtover, og pil kernerne ud.
  4. Hak pistacienødderne groft.
  5. Drys granatæblekerner og pistacienødder ud over citrusfrugterne.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.