
Foto: Henrik Freek Christensen
Færdige krydderiblandinger gør smagen autentisk og kan være en udmærket løsning, når det skal være lidt hurtigt og nemt.
Skær kødet ud tynde strimler, og lad dem stå ved stuetemperatur. Pil hvidløg, og skræl ingefæren. Hak begge dele ret fint. Hak koriander groft. Skyl pak-choi, og skær dem i halve eller kvarter. Overhæld dem med kogende vand i en skål, og lad dem trække i 10 minutter. Varm olien op i en wok eller stor pande. Brun kødet grundigt, lidt ad gangen. Drys karry-mix over, og vend godt rundt. Hæld woksauce og vand ved, og kog det op. Vend hvidløg, ingefær og edamamebønner i, og varm retten igennem. Smag til med salt og peber. Vend den hakkede koriander i til sidst. Dryp pak-choi godt af, og vend dem i retten, eller servér dem ved siden af sammen med ris eller nudler. Drys med sesamfrø.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Båndpasta i flødesauce med asparges, dild og lime - Få opskriften her (link fjernet)
Sprøde kyllingenuggets med salat og hvidløgscreme - Få opskriften her
Ovnbagt torsk med sprød linsesalat - Få opskriften her
Sardiner på sprødt brød med salat og vagtelæg - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.