spicy salat med and
Mad

Spicy salat med and

af Louisa Lorang 17. januar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er spicy salat med and. Få opskriften her

Lækker and i en spicy salat

1 stort andebryst, ca. 300 gENDVIDERE:¼ dl limesaft (saft af ca. 1 lime)2 spsk. flydende honning1 spsk. revet ingefær3 gulerødder1 rød chili, hakket (med eller uden frø)2 hjertesalater, plukkede2 håndfulde plukket koriandersalt1 spsk. sesamfrøTILBEHØR:groft brødRids skindet på andebrystet med en skarp kniv. Læg brystet med skindsiden nedad på en kold pande, og tænd for varmen. Lad brystet stege ved middel varme i ca. 12-15 minutter, vend det, og lad det stege i yderligere 8-12 minutter på kødsiden. Krydr med salt, og lad brystet trække i 10 minutter, inden du skærer det i tynde skiver.Rør imens limesaft, honning og ingefær sammen. Skræl gulerødderne, og lav tynde strimler med en tyndskræller eller en kartoffelskræller. Kom strimlerne i koldt vand indtil brug.Vend gulerod, salat, chili og koriander med dressingen, og smag salaten til med salt. Anret den på store tallerkener, top med and, og drys med sesamfrø. Servér straks.

Opskriften er til 2 personer

Prøv også: Salat med and, pære og spinat

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER