Mad
11. juli 2019

Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce

Når comfortfood er det eneste, man trænger til, er pasta i flødesauce lige sagen. Her får du opskriften på pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce
Af: Emma Martiny
Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce

Foto: Winnie Methmann

Når comfortfood er det eneste, man trænger til, er pasta i flødesauce lige sagen. Her får du opskriften på pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 svinemørbrad
  • salt og peber
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 3 spsk. olivenolie til stegning
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g soltørrede tomater
  • 2½ dl hvidvin
  • 2½ dl piskefløde
  • 500 g frisk spaghetti

TIL SERVERING

  • 1 håndfuld rucola
  • 1 håndfuld frisk basilikum
Annonce

Opskrift - sådan laver du pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce

1. Afpuds mørbraden for sener, og skær den i skiver på 2 cm. Krydr skiverne med salt, peber, oregano og basilikum. Brun mørbradskiverne på begge sider i olie på en pande. Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden. Hak de soltørrede tomater groft, og vend dem i. Hæld hvidvin og fløde på panden. Lad retten simre i ca. 15 minutter, til mørbradskiverne er gennemstegte. Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.

2. SERVERING: Servér pasta med mørbrad og tomat-fløde-sauce, og drys med rucola og basilikumblade inden servering. Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Kulmule med nye kartofler og syltede jordbær - Få opskriften her

Tirsdag: Grøn polentapizza med ærter og burrata - Få opskriften her (link fjernet)

Onsdag: Mexicanske kyllingelår med grønne ris og vandmelonsalsa - Få opskriften her

Torsdag: Tunsandwich på ristet rugbrød - Få opskriften her

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.