Mad

Kyllingebryst med stuvet grønkål

af Louisa Lorang 21. december 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er kyllingebryst med stuvet grønkål Få opskriften her

Stuvet grønkål er grøn lykke!

(2 personer)1 spsk. smør1½ spsk. mel3 dl mælk400 g grønkål, ribbet og hakketrevet muskatnødsalt

ENDVIDERE:2 kyllingebryster, gerne med skindlidt olie til stegningsalt

TILBEHØR:ristede kartoflerevt. syltede tyttebær

Smelt smørret i en gryde. Kom melet i og derefter mælken, lidt ad gangen. Pas på, at du ikke har for meget varme på i starten. Pisk, og lad saucen simre og blive tyk i 5-6 minutter. Kom grønkålen i, og lad den simre i yderligere 20 minutter. Smag til med muskat og salt.Rist imens kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt.Servér straks ristet kylling med stuvet grønkål, ristede kartofler og evt. syltede tyttebær.Stegte ris er en alle tiders ret at lave, hvis du skal have brugt dine rester. Prøv også med græskar, alle slags svampe, tofu, kylling, sukkerærter eller spirer.

Du ribber din grønkål ved at hive bladende fra stænglerne, se hvordan nedenunder

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.