
1. Pil og hak løg og hvidløg, og steg det i olie i en gryde. Tilsæt krydderier, hakkede tomater og rødvinseddike, og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt mascarpone og basilikum, og blend tomatsuppen med en stavblender. Smag til, og hold suppen varm. 2. CROUTONER: Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i tern. Vend dem med presset hvidløg, olie og salt på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er sprøde. 3. KYLLING: Dup kyllingefileterne tørre, og krydr med salt og peber. Steg dem i olivenolie på en (grill)pande, og skær dem i skiver. 4. MASCARPONECREME: Pisk parmesan, mascarpone og fløde sammen med en elpisker. Servér det til den varme suppe, og top med croutoner og kylling. Få indkøbslisten til hele ugen her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.