
Sort rissalat med rødkål og avocado:
Kog ris efter pakkens anvisningen. Skyl dem med koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe godt af.
Tænd ovnen på 200°. Læg laksen med skindsiden nedad i et ovnfad med bagepapir i bunden. Hæld teriyaki over, og drys med sesamfrø. Bag laksen i ovnen i 15-20 minutter afhængigt af tykkelsen. Laksen er færdigbagt, når fiskekødet nemt deler sig i fine flager.
Sort rissalat, fortsat:
Snit rødkål fint. Skyl og hak persillen fint. Bland rødkål og persille med olie og citronsaft. Krydr med salt og peber. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Bland de sorte ris med rødkål og avocado. Servér rissalaten til den bagte laks.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.