
Det tager altid lidt længere tid at koge grove ris end hvide. Kog dem uden salt, det forkorter kogetiden. Eller sæt dem i blød dagen i forvejen, så koger de hurtigere.
Opskrift - sådan laver du lynstegt kylling og thaibasilikum
1. Steg kyllingen i lidt olie i en varm wok eller stor gryde. Tilsæt lidt sukker og derefter champignon, hvidløg og ingefær. Lad svampene få lidt farve, og tilsæt derefter østerssauce og vand.
2. Skær chili og forårsløg i tynde skiver, og kom begge dele i wokken. Lad det hele stege lidt, tag wokken af varmen, og kom basilikum i. Servér straks med grove ris.
TIP: Retten kan laves endnu hurtigere, hvis du vælger nudler i stedet for ris.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Rødløgssuppe med ostetoast - Få opskriften her
ONSDAG: Stegte nudler med rejer, svampe & peanuts - Få opskriften her
TORSDAG: Wraps med svinekød og slaw af rosenkål - Få opskriften her
FREDAG: Gedekoteletter med auberginer de luxe - Få opskriften her