Anders Schønnemann
Hovedretter

Svinekoteletter med majs og estragonsmør

Ugens onsdagsopskrift er svinekoteletter med majs og estragonsmør. Få opskriften her

Svinekoteletter med majs og estragonsmør til 2 personer (30 min)

Jeg elsker svinekoteletter på skaft. Men det er selvfølgelig ikke en nødvendighed. Finder du ikke koteletter på skaft, så kig efter tykke koteletter.

INGREDIENSER

CITRONSMØR
25 g blødt smør
1 spsk. citronsaft
1 tsk. fintrevet økocitronskal
1 spsk. hakket estragon

MAJS
2 majskolber
lidt olivenolie
SVIN:
2 svinekoteletter
lidt olivenolie
salt og peber

TILBEHØR
masser af sprød salat
godt brød (eller nye kartofler)

Opskrift - sådan laver du svinekoteletter med majs og estragonsmør

1. Rør smørret med citronsaft, citronskal og estragon. Smag til med lidt salt.

2. Pil majskolberne; gnid dem med lidt olie, og grill dem på en varm grill eller grillpande.

3. Gnid koteletterne med lidt olie, og grill også dem. Krydr med salt og peber.

4. Servér koteletter med salat og majs med masser af skønt smør og lidt ekstra estragon.
Giv godt brød eller nye kartofler til.

TIP: Vælg f.eks. hjertesalat og radicchio som tilbehør til din svinekotelet. De er sprøde, søde og bitre sammen. Skønt!

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Blød polenta med grillet steak og gremolata - Få opskriften her

TIRSDAG: Pasta med svampe og parmesan - Få opskriften her

TORSDAG: Salat med røget makrel og grønne bønner - Få opskriften her

FREDAG: All-in-one-kylling & fennikel - Få opskriften her