Anders Schønnemann
Hovedretter

Pasta med svampe og parmesan

Ugens tirsdagsopskrift er pasta med svampe og parmesan. Få opskriften her

Pasta med svampe og parmesan til 2 personer (25 min)

Vælg de svampe, der er. Det kan være alt fra østershatte, kantareller eller champignoner. Eller som her, shiitake.

INGREDIENSER
500 g blandede svampe
olivenolie
salt
250 g frisk fuldkornspasta
mere olivenolie
revet parmesan
100 g rucola
lidt citronsaft

Opskrift - sådan laver du pasta med svampe og parmesan

1. Rens svampene, og skær dem i passende stykker. Rist dem hårdt i olie i en dyb, varm pande, til de er gyldne. Krydr med salt.

2. Kog pastaen al dente i kogende, saltet vand. Kom pastaen i panden sammen med svampene og lidt af kogevandet (½-1 dl). Lad det varme kort op. Vend masser af revet parmesan i, mere dejlig olivenolie, og smag til med peber og evt. salt.

3. Servér straks med masser af rucola vendt med lidt citronsaft.

TIP: Start evt. med lidt sprøde grøntsager, f.eks. gulerødder, bladselleri, agurk og små salater. Så er der en god ballast, inden du fylder dig med pasta.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Blød polenta med grillet steak og gremolata - Få opskriften her

ONSDAG: Svinekoteletter med majs og estragonsmør - Få opskriften her

TORSDAG: Salat med røget makrel og grønne bønner - Få opskriften her

FREDAG: All-in-one-kylling & fennikel - Få opskriften her