Mad
1. juli 2021

Pasta med svampe og parmesan

Ugens tirsdagsopskrift er pasta med svampe og parmesan. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Pasta med svampe og parmesan
Ugens tirsdagsopskrift er pasta med svampe og parmesan. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 25 min

Det skal du bruge

  • 500 g blandede svampe
  • 250 g frisk fuldkornspasta
  • olivenolie
  • revet parmesan
  • 100 g rucola
  • lidt citronsaft
  • salt
Annonce

Vælg de svampe, der er. Det kan være alt fra østershatte, kantareller eller champignoner. Eller som her, shiitake.

Opskrift - sådan laver du pasta med svampe og parmesan

  1. Rens svampene, og skær dem i passende stykker. Rist dem hårdt i olie i en dyb, varm pande, til de er gyldne. Krydr med salt.
  2. Kog pastaen al dente i kogende, saltet vand. Kom pastaen i panden sammen med svampene og lidt af kogevandet (½-1 dl). Lad det varme kort op.
  3. Vend masser af revet parmesan i, mere dejlig olivenolie, og smag til med peber og evt. salt.
  4. Servér straks med masser af rucola vendt med lidt citronsaft.

TIP: Start evt. med lidt sprøde grøntsager, f.eks. gulerødder, bladselleri, agurk og små salater. Så er der en god ballast, inden du fylder dig med pasta.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.