Hovedretter

All-in-one-kylling med nye kartofler og fennikel

Ugens fredagsopskrift er all-in-one-kylling med nye kartofler og fennikel. Få opskriften her

All-in-one-kylling med nye kartofler og fennikel til 2 personer (35 min)

Nem og weekend-lækker mad.

INGREDIENSER
2 kyllingebryster, gerne med skind
lidt olivenolie
2 fed hvidløg i tynde skiver
3 minifennikler el. 1 stor
i skiver
1 spsk. smør
1 dl hvidvin
1 håndfuld plukket estragon
salt og peber

TILBEHØR
kogte nye kartofler
blandet salat

Opskrift - sådan laver du all-in-one-kylling med nye kartofler og fennikel

1. Del kyllingebrysterne i to, og steg dem i olie i en varm, dyb pande. De skal være gyldne og næsten gennemtilberedte. Kom hvidløg og fennikel ved, og steg, til kyllingen er akkurat tilberedt. Tilsæt smør og vin, og kog op. Vend estragon i, og smag til med salt og peber.

2. Servér straks med kartofler og salat.

TIP: Brug endelig toppen af din fennikel. Den smager fantastisk, men skal ikke have for meget varme, så kom den i til sidst.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Blød polenta med grillet steak og gremolata - Få opskriften her

TIRSDAG: Pasta med svampe og parmesan - Få opskriften her

ONSDAG: Svinekoteletter med majs og estragonsmør - Få opskriften her

TORSDAG: Salat med røget makrel og grønne bønner - Få opskriften her