spinatpandekager
Hovedretter

Spinatpandekager med varmrøget laks

Et bomstærkt bud på aftensmaden: Grønne pandekager med lækkert laksefyld. Her får du opskriften på spinatpandekager med varmrøget laks

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

200 g frisk spinat
3 æg
1 dl hvedemel
1 dl mælk
1 tsk. salt
smør til stegning

RUCOLA-RADISE-FYLD

100 g rucola
1 bundt radiser
400 g varmrøget laks
200 g hytteost
1 bundt dild

 

Opskrift - sådan laver du spinatpandekager med varmrøget laks 

1. Skyl spinaten. Blend spinat sammen med æg, mel, mælk og salt til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender. Smelt 1 tsk. smør på en pande, tilsæt ½ dl dej, vip hurtigt panden, så dejen fordeler sig på hele panden, og brug evt. en ske, hvis det ikke helt lykkes. Steg den tynde pandekage i et par minutter på hver side, og gentag processen, til al dej er brugt.
 
2. RUCOLA-RADISE-FYLD: Skyl og tør rucola. Rens radiser, og skær dem i helt tynde skiver. Anret alle ingredienserne til fyldet i små skåle eller på et stort fad, så alle kan fylde deres pandekager selv.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Krydrede kyllingelår med butterbean-hummus – Få opskriften her

Onsdag: Blomkålssuppe med gurkemeje og ingefær – Få opskriften her

Torsdag: Spansk pølseret – Få opskriften her

Fredag: Afrikansk lammegryde med gurkemeje-couscous – Få opskriften her