andebryst
Hovedretter

Rosastegt andebryst med broccolisalat og pasta

Sæt æggeuret, så broccolien ikke får et sekund for meget i det kogende vand – så bevarer den et godt bid. Her får du opskriften på rosastegt andebryst med broccolisalat og pasta

Rosastegt andebryst med broccolisalat og pasta til 4 personer

Tid: 30 minutter. Ovntid: 12 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE
2 andebryster
 
BROCCOLISALAT
1 broccoli
100 g mandler
2 spsk. olivenolie 
salt og friskkværnet peber
 
PASTA
250 g pastapenne
1 glas grøn pesto
 
PRØV OGSÅ: Andebryst med sprød salat og stegte kartofler
 

Opskrift - sådan laver du rosastegt andebryst med broccolisalat og pasta 

 
1. Rids fedtet på andebrysterne med en skarp kniv. Steg andebrysterne på en pande med fedtsiden nedad, til den er gylden. Vend dem, og steg dem 1 minut på kødsiden. Læg kødet i et ovnfast fad, og steg det færdigt i en 175° varm ovn i 12 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, inden det skæres i skiver.
 
2. PASTA: Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend den med pesto. 
 
3. BROCCOLISALAT: Skyl broccolihovedet, og skær det i små buketter. Gem stokken. Kog broccolibuketterne i spilkogende saltet vand i 2 minutter, og hæld vandet fra igennem en sigte. Skræl stokken, og skær den i tynde strimler med en tyndskræller. Læg strimlerne i en skål med koldt vand, og sæt den i køleskabet. Rist mandlerne i lidt olie på en pande, og drys dem over den dampede broccoli. Hæld vandet fra broccolistrimlerne, og krydr dem med olie, salt og peber. Fordel strimlerne over den dampede broccoli, og servér salaten sammen med pasta og broccolisalat.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Tatar med æggeblomme, brændt og dampet porre og bagte søde kartofler - Få opskriften her

Tirsdag: Bagt torsk med blomkål, hasselnødder og oliven-bruschetta - Få opskriften her

Torsdag: Stegt nakkefilet med palmekål, croutoner og løg - Få opskriften her

Fredag: Oksebøf med bagte kartofler, bearnaisedressing og broccoli - Få opskriften her