Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce
Mad

Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce

11. juli 2019
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Når comfortfood er det eneste, man trænger til, er pasta i flødesauce lige sagen. Her får du opskriften på pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 svinemørbrad
  • salt og peber
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 3 spsk. olivenolie til stegning
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g soltørrede tomater
  • 2½ dl hvidvin
  • 2½ dl piskefløde
  • 500 g frisk spaghetti

TIL SERVERING

  • 1 håndfuld rucola
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Opskrift - sådan laver du pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce

1. Afpuds mørbraden for sener, og skær den i skiver på 2 cm. Krydr skiverne med salt, peber, oregano og basilikum. Brun mørbradskiverne på begge sider i olie på en pande. Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden. Hak de soltørrede tomater groft, og vend dem i. Hæld hvidvin og fløde på panden. Lad retten simre i ca. 15 minutter, til mørbradskiverne er gennemstegte. Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også