En lækker burger går man aldrig galt med. Udover en fantastisk smag tager den kun 20 minutter at lave. Her får du opskriften på mexiburger med syltede rødløg
4 personer
Tid i alt 20 min
Det skal du bruge
500 g hakket oksekød
salt og friskkværnet peber
1 spsk. olie til stegning
4 skiver cheddar, gerne med chili
1½ dl mayonnaise
1 spsk. chilisauce
4 briocheburgerboller
2 modne avocadoer
salatblade
frisk koriander
Syltede rødløg
1-2 rødløg
½ dl friskpresset limesaft
½ dl hvidvinseddike
1 spsk. honning
1 tsk. salt
Til servering
evt. nachos/stegte kartofler
Mexiburger med syltede rødløg
Syltede rødløg: Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver. Del dem i ringe, og vend med limesaft, eddike, honning og salt i en skål. Lad dem trække i mindst 15 minutter.
Form 4 bøffer af oksekødet. Krydr med salt og peber. Steg dem i olie på en pande i 4 minutter på den ene side, vend dem, og læg osten på. Lad dem stege i yderligere 4 minutter.
Rør mayonnaise og chilisauce sammen. Lun bollerne, og smør med chilimayo.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl salatblade.
Fyld burgerne med salat, avocado og bøf med ost. Top med syltede løg og frisk koriander.
Servér evt. med nachos eller stegte kartofler.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.
Elsker du burgere? Vi har samlet 8 opskrifter på lækre burgere - med og uden kød.