madplan
Hovedretter

Madplan: Oksefrikadeller, vegetar stroganoff og fyldt svinemørbrad

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have græsk pastasalat med oksefrikadeller, vegetarisk stroganoff med kartoffelmos og fyldt svinemørbrad med hasselbackkartofler og waldorfsalat. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Græsk pastasalat med oksefrikadeller - Få opskriften her

Tirsdag: Vegetarisk stroganoff med kartoffelmos - Få opskriften her

Onsdag: Rødbedevafler med røget laks og ærtedip - Få opskriften her

Torsdag: Kyllingepilaf med ristede gulerødder - Få opskriften her

Fredag: Fyldt svinemørbrad med hasselbackkartofler og waldorfsalat - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
500 g hakket oksekød
400 g varmrøget laks
4 hele kyllingelår
1 svinemørbrad
150 g parmaskinke
 
FRUGT OG GRØNT: 
2 kg kartofler
1 kg gulerødder
150 g rødbede
4 løg
8 fed hvidløg
250 g champignoner
250 g portobellosvampe
100 g kejserhatte
1 agurk
4 stilke bladselleri
2 røde peberfrugter
100 g blandet grøn salat
1 frisk grøn chili
3 cm frisk ingefær
2½ citron, heraf mindst 1 usprøjtet
2 æbler
300 g stenfri vindruer
1 håndfuld frisk oregano
3 håndfulde bredbladet persille
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
3½ dl piskefløde
½ dl mælk
25 g smør
100 g flødeost naturel
150 g feta
2 æg
300 g penne (pastarør)
290 g kalamataoliven
280 g artiskokhjerter i olie
70 g koncentreret tomatpuré
1 dl boghvedemel
4 dl basmatiris
8 dl hønsebouillon
2 spsk. koncentreret tomatpuré
1 dl rosiner
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. honning
1 tsk. dijonsennep
75 g valnøddekerner
3 spsk. hvedemel
3 dl grøntsagsbouillon
3 laurbærblade
300 g ærter fra frost
1½ spsk. tørret oregano
1 spsk. tørret mynte
2 tsk. tørret rosmarin
4 spsk. sød paprika
1½ tsk. røget paprika
2 tsk. stødt spidskommen
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt kanel
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
olivenolie
smør til stegning
salt og friskkværnet peber
1 tsk. flagesalt