madplan
Hovedretter

Madplan: Kylling, fiskefrikadeller og spoleben

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have one-pot-kylling med butterbeans og kartofler, fiskefrikadeller med bulgursalat og urtedressing og braiserede spoleben og kartoffelmos med pastinak. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

 

feminas madplan i denne uge byder på

Mandag: Aubergine-ruller med ricotta og bulgur – Få opskriften her

Tirsdag: One-pot-kylling med butterbeans og kartofler – Få opskriften her

Onsdag: Fiskefrikadeller med bulgursalat og urtedressing – Få opskriften her

Torsdag: Shakshuka – porcherede æg i tomatsauce – Få opskriften her

Fredag: Braiserede spoleben og kartoffelmos med pastinak– Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD & FISK 
4 hele kyllingelår (med overlår)
4 spoleben (udskæring af svineskanke)
600 g torskefilet 
 
FRUGT & GRØNT
2 usprøjtede citroner
6 løg
2 hele hvidløg
3 forårsløg
750 g små kartofler
500 g pastinakker
500 g gulerødder
5 bolsjebeder
1 bundt radiser
2 store auberginer
2 røde peberfrugter
1 squash
2 bundter grønne asparges
200 g brune champignoner
50 g rucola
50 g frisk spinat
250 g cherrytomater
en håndfuld timiankviste
1 bundt dild
1 bundt mynte
1 bundt bredbladet persille
1 bundt rosmarin
evt. rød skovsyre
 
MEJERI & KOLONIAL
5 æg
½ dl mælk 
250 g ricotta
200 g feta
50 g parmesan 
250 ml cremefraiche 
200 g smør
1 dåse butterbeans 
5 dåser hakkede tomater
140 g tomatpuré
400 g grov bulgur
1 glas grønne oliven (1 dl)
4 dl hvidvin
2½ dl balsamicoeddike
1 groft brød
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
honning
tørret timian
tørret oregano
røget paprika
spidskommen
4 laurbærblade
3 spsk. hvedemel
salt og friskkværnet peber
hønsebouillon (½ l)
grøntsagsbouillon (1 l)