Mad
23. maj 2019

Hotdogs med rødløgsrelish

Er du til gourmet eller fastfood? Med disse smukke hotdogs behøver du ikke at vælge. Her får du opskriften på hotdogs med rødløgsrelish
Af: Emma Martiny
Hotdogs med rødløgsrelish

Foto: Winnie Methmann

Er du til gourmet eller fastfood? Med disse smukke hotdogs behøver du ikke at vælge. Her får du opskriften på hotdogs med rødløgsrelish
4 personer
Tid i alt 40 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 8 gode grillpølser
  • 8 pølsebrød
  • 1 hjertesalat
  • 1 agurk
  • 1 dl saltede mandler
  • 4 spsk. sennep
  • rød skovsyre til pynt

RØDLØGSRELISH

  • 5 rødløg
  • 1 spsk. smør til stegning
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. honning
  • 1 tsk. hele rosa peberkorn
  • 1 tsk. flagesalt
Annonce

Opskrift - sådan laver du hotdogs med rødløgsrelish

  1. Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Steg dem i smør, til de falder sammen. Tilsæt eddike, honning, peberkorn og salt, og lad det stege videre, til du får en skinnende relish. Tag det af varmen, og lad relishen køle af inden servering.
  2. Steg pølserne, evt. på en grillpande, og lun pølsebrødene.
  3. Skyl hjertesalaten, og del den i blade. Skyl agurken, og høvl lange, tynde bånd af den med en kartoffelskræller. Hak de saltede mandler groft.
  4. Fyld pølsebrød med salat, rødløgsrelish og sennep. Top med agurkebånd, mandler og skovsyre, og servér.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.