Opskrift - sådan laver du fyldte portobellosvampe med bønnesalat
1. Tænd ovnen på 220°. Bræk stokken af svampene, og hak svampene fint. Rør dem sammen med flødeost og grøn pesto i en skål. Fyld flødeostcremen i portobellosvampene, og placér dem i et ovnfast fad. Riv parmesan over, og bag svampene i ovnen i 25 minutter, til overfladen er gylden.
2. BØNNESALAT: Skyl de sorte bønner i en sigte, og lad dem dryppe af. Skyl og hak spinat, og bland det med de sorte bønner på et serveringsfad. Dryp olie og balsamico over, krydr med salt og peber, og vend rundt. Rist græskarkernerne let på en tør pande. Hak basilikum groft. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Høvl tynde flager af parmesan med en kniv eller en kartoffelskræller. Dræn oliven. Vend græskarkerner, basilikum, parmesanflager, avocado og oliven i salaten, og servér med de fyldte portobellosvampe.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Dampet kuller i fad med krydderurtekartofler - Få opskriften her
Onsdag: Grøn risotto med bacon - Få opskriften her
Torsdag: Kylling korma med basmatiris - Få opskriften her
Fredag: Hotdogs med rødløgsrelish - Få opskriften her