Hovedretter

Fyldte kalvekoteletter med pasta og tomatsalat

Det er lettest at lægge fyld i tykke koteletter. Alternativt kan du vælge bare at anrette fyldet oven på det stegte kød. Her får du opskriften på fyldte kalvekoteletter med pasta og tomatsalat

Fyldte kalvekoteletter med pasta og tomatsalat til 4 personer

Tid: 20 minutter. Ovntid: 12 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL FYLDTE KALVEKOTELETTER
4 kalvekoteletter a ca. 200 g
2 skiver toastbrød
4 stilke bredbladet persille
20 sorte oliven
50 g smør
salt og friskkværnet peber
100 g feta
 
TILBEHØR
500 g frisk fuldkornspasta
1 spsk. olivenolie
salt
 
TOMATSALAT
300 g cherrytomater
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
½ bundt basilikum
 
TIL SERVERING
skal af ½ usprøjtet citron
2 stængler timian
 
PRØV OGSÅ: Kalvekoteletter med løvstikkesmør og squashsalat
 

Opskrift - sådan laver du fyldte kalvekoteletter med pasta og tomatsalat

 
1. Fyldte kalvekoteletter: Tænd ovnen på 200°. Skær en lomme i hver kotelet med en skarp kniv. Smuldr brødet. Skyl og hak persillen fint. Fjern stenene fra olivenerne, og hak olivenerne fint. Smelt smørret i en gryde. Bland brød, persille, oliven (gem lidt til drys), smør, salt og peber i en skål, og læg fyldet ind i lommen på hver kotelet. Læg koteletterne på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i 12 minutter, eller til de er gennemstegte. Smuldr feta over koteletterne, og drys med hakkede oliven.
 
2. Tilbehør: Kog pasta efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og vend pastaen med olivenolie og salt.
 
3. Tomatsalat: Skyl og halvér tomaterne, og vend dem med olie, salt og peber. Drys plukket basilikum over.
 
4. Servering: Skyl og riv citronen, og nip timianen. Drys citronskal og timian over koteletterne, og servér med pasta og tomatsalat. 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Citrusmarineret andebryst med stegte grøntsager og ris - Få opskriften her

Tirsdag: Grydestegt kylling med grillet pak choy og mos af søde kartofler - Få opskriften her

Torsdag: Tomatsuppe med pesto - Få opskriften her

Fredag: Krydret Lammekølle med bagte grøntsager - Få opskriften her