Hovedretter
Fettuccine med salsiccia og salvie
Til denne simple pastaret skal du bruge salsiccia. Det er en frisk italiensk pølse, som du kan finde i større supermarkeder og delikatessebutikker.
Torsdag, 2. april 2020 - 7:19 - af Emma Martiny Foto: Winnie Methmann
Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
40 g mandler
400 g salsicciapølser
1 håndfuld salvie
500 g frisk fettuccine (smal båndpasta)
50 g parmesan
Salt og peber
Opskrift - sådan laver du fettuccine med salsiccia og salvie
Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Stil mandlerne til side. Pres salsicciapølsen ud i små stykker, og steg dem på en pande. Tilsæt hakket salvie, og lad det stege, til kødet er gennemstegt og let gyldent. Kog fettuccine al dente i saltet vand. Vend den friskkogte pasta i panden, og riv parmesan over. Smag til med salt og peber. Drys med grofthakkede mandler, og servér.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Kyllingefad med pikantsauce
Onsdag: Spanakopita-tærte
Torsdag: Fettuccine med salsiccia og salvie
Fredag: Burger med bearnaisemayo