Hovedretter

Fettuccine med salsiccia og salvie

Til denne simple pastaret skal du bruge salsiccia. Det er en frisk italiensk pølse, som du kan finde i større supermarkeder og delikatessebutikker.

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

40 g mandler
400 g salsicciapølser
1 håndfuld salvie
500 g frisk fettuccine (smal båndpasta)
50 g parmesan
Salt og peber
 

Opskrift - sådan laver du fettuccine med salsiccia og salvie

Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Stil mandlerne til side. Pres salsicciapølsen ud i små stykker, og steg dem på en pande. Tilsæt hakket salvie, og lad det stege, til kødet er gennemstegt og let gyldent. Kog fettuccine al dente i saltet vand. Vend den friskkogte pasta i panden, og riv parmesan over. Smag til med salt og peber. Drys med grofthakkede mandler, og servér.
 
 
UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Kyllingefad med pikantsauce

Onsdag: Spanakopita-tærte

Torsdag: Fettuccine med salsiccia og salvie

Fredag: Burger med bearnaisemayo

 
Læs mere om: