Fettuccine med salsiccia og salvie
Mad

Fettuccine med salsiccia og salvie

2. april 2020
Af: Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Til denne simple pastaret skal du bruge salsiccia. Det er en frisk italiensk pølse, som du kan finde i større supermarkeder og delikatessebutikker.
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 40 g mandler
  • 400 g salsicciapølser
  • 1 håndfuld salvie
  • 500 g frisk fettuccine (smal båndpasta)
  • 50 g parmesan
  • Salt og peber

Opskrift - sådan laver du fettuccine med salsiccia og salvie

  1. Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Stil mandlerne til side.
  2. Pres salsicciapølsen ud i små stykker, og steg dem på en pande.
  3. Tilsæt hakket salvie, og lad det stege, til kødet er gennemstegt og let gyldent.
  4. Kog fettuccine al dente i saltet vand. Vend den friskkogte pasta i panden, og riv parmesan over.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Drys med grofthakkede mandler, og servér.

Kan du ikke få nok fettuccine? Så kan du finde flere opskrifter herunder:

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Sandwich med tunsalat

Tirsdag: Kyllingefad med pikantsauce

Onsdag: Spanakopita-tærte (link fjernet)

Torsdag: Fettuccine med salsiccia og salvie

Fredag: Burger med bearnaisemayo

Læs mere om:

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.