Mad

Hakkebøffer i svøb med rosmarinkartofler

af Louisa Lorang 11. april 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er hakkebøffer i svøb med rosmarinkartofler. Få opskriften her

Hakkebøffer i svøb med rosmarinkartofler til 2 personer (35 min.)

Ingredienser:500 g kartoflerolivenolie3 fed hvidløg i tynde skiver1 spsk. hakket rosmarinsalt

Bøf:400 g hakket oksekød4-6 skiver baconsalt og peber

Tilbehør:100 g blandet salatolivenoliegod eddike

Opskrift - Sådan gør du:

1. Skrub kartoflerne, og skær dem i mundrette stykker. Rist dem i olivenolie på en varm pande. Lad dem stege møre og gyldne. Kom hvidløg på, og steg, til hvidløget er let gyldent. Tilsæt til sidst rosmarin, og smag til med salt.

2. Form imens 2 bøffer. Vikl bacon rundt om dem, og hold baconen fast med en tandstikker. Steg bøfferne i olie på en varm pande.

3. Servér bøfferne med ristede kartofler og salat vendt med olivenolie og eddike.

Få indkøbslisten til hele ugens madplan her

MADPLAN FOR RESTEN AF UGEN

Mandag: Citron og rosmarinkylling - Få opskriften her

Tirsdag: Bbq-kylling med kaffe og slaw - Få opskriften her

Onsdag: Grillede pitabrød med makrelcreme - Få opskriften her

Fredag: Grillet snitsel med fennikel-slaw - Få opskriften her