
Dup andelårene tørre. Brun dem på begge sider i olie på en pande, til skindet bliver gyldent. Tænd ovnen på 100°. Læg andelårene helt tæt sammen i en lille bradepande.
Pil løg, og skær dem i tykke skiver. Fordel løg, timiankviste, laurbærblade, peberkorn og salt over og mellem andelårene. Hæld olivenolie i fadet, indtil andelårene er dækket.
Steg andelårene i ovnen i 3 timer, til de er helt møre. Tag lårene ud af ovnen, og kassér olie og krydderier.
Rødkålssalat med bagte pastinakker: Snit rødkålen fint. Pil løget, og skær det i tynde både. Skyl og hak persille, og vend det sammen med rødkål og løg i en skål.
Pisk eddike, sennep, honning og olie sammen i en anden skål, og krydr med salt og peber. Vend dressingen i rødkålssalaten.
Tænd ovnen på 210°. Skræl pastinakker, og skær dem i aflange stave. Vend dem med olie, og krydr med salt og peber. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Skær skallen af appelsinerne, og skær frugtkødet i fileter. Saml appelsinsaften op i en skål undervejs, og hæld lidt af den over rødkålssalaten.
Rist mandler let på en tør pande. Vend rødkålssalat, pastinakker, appelsinfileter og mandler sammen, og servér salaten til andelårene.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.