Forretter

Kartoffelvafler med røget laks

af Gitte Heidi Rasmussen 11. april 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
En sjov og lækker måde at servere kartofler på!
4 personer
Tid i alt 30 min

INGREDIENSER

  • 250 g kogte kartofler
  • 15 g smeltet smør
  • 1 æg
  • 1 æggehvide
  • 1 dl hvedemel
  • ¼ tsk salt
  • 150 g røget laks i skiver
  • 100 g græsk yoghurt, 2%
  • 1 rødløg
  • Dild

Fremgangsmåde:

1. Mos kartoflerne grundigt og bland med smeltet smør.

2. Pisk æg, æggehvide og hvedemel sammen til en klumpfri blanding og tilsæt kartoffelblandingen og salt.

3. Bag vaflerne, del dem i fire lige store portioner og anret med røget laks, yoghurt, rødløg og dild. 

Laks og kartofler er også et hverdagshit i denne lækre opskrift på kartoffeltærte med røget laks!

Indeholder:

Energi pr. person: 264 kcal.

Fordelt på: protein 24%, 

kulhydrat 41%, fedt 35%