Mad
1. marts 2022

Kartoffel og krebsecocktail

Her er opskriften på en frisk og let cocktail med krebs og kartoffel
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/4b8abcae13d1440bbad1a78fdf54f729.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Her er opskriften på en frisk og let cocktail med krebs og kartoffel
Tid i alt 20 min

Kartoffel og krebsecocktail

  • 500 g nye kartofler
  • Salt, peber
  • 1 rødløg
  • 1-2 spsk citronolie
  • Dild, kørvel, purløg
  • 200 g krebsehaler
  • Brød
Annonce

Fremgangsmåde til kartoffel og krebsecocktail
Skrub eller rens kartoflerne og kog dem i 10-12 min. i letsaltet vand.

Pil løget og hak det fint.

Køl kartoflerne af og skær dem i terninger.

Vend kartoflerne med olie, hakkede krydderurter, rødløg, krebsehaler, salt og peber.

Servér evt. i flotte glas med godt brød.

Her får du fem lækre opskrifter på retter med nye kartofler

God'morgen
kartofler

Kartoffelblinis med stenbiderrogn

Jomfruelig Vichyssoise

Kartoffel og krebsecocktail

Kartoffelmad med purløgsmayo

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.