Forretter

Kartoffel og krebsecocktail

af Julie Hey 1. marts 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
Her er opskriften på en frisk og let cocktail med krebs og kartoffel
Tid i alt 20 min

Kartoffel og krebsecocktail

  • 500 g nye kartofler
  • Salt, peber
  • 1 rødløg
  • 1-2 spsk citronolie
  • Dild, kørvel, purløg
  • 200 g krebsehaler
  • Brød

Fremgangsmåde til kartoffel og krebsecocktail Skrub eller rens kartoflerne og kog dem i 10-12 min. i letsaltet vand. Pil løget og hak det fint. Køl kartoflerne af og skær dem i terninger. Vend kartoflerne med olie, hakkede krydderurter, rødløg, krebsehaler, salt og peber. Servér evt. i flotte glas med godt brød.  

Her får du fem lækre opskrifter på retter med nye kartofler

 

God'morgen kartofler

Kartoffelblinis med stenbiderrogn

Jomfruelig Vichyssoise

 

Kartoffel og krebsecocktail

 

Kartoffelmad med purløgsmayo