Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Bruschetta med smørristede kantareller
17. februar 2022
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Line Falck
Bruschetta med kantareller er skønt til forret. Kantarellerne skal helst ikke skylles, men gerne bare renses grundigt med en blød børste
4 personer
INGREDIENSER
30 g smør til stegning
4 skiver flute
SMØRRISTEDE KANTARELLER
150 g kantareller
25 g smør til stegning
salt og friskkværnet peber
2 dl piskefløde
PYNT
2 spsk. persille
Bruschetta med smørristede kantareller
Smelt smørret på en varm pande, og steg brødet gyldent på begge sider. Læg brødet på en rist.
Smørristede kantareller: Rens kantarellerne. Brun smørret på panden, og rist kantarellerne godt af. Krydr med salt og peber. Hæld fløde i, og kog op.
Tag panden fra varmen. Anret kantarellerne på bruschetta, og drys med finthakket persille.
Opskriften er den del af en komplet gæstemiddag bestående af bruschetta, andebryst og bagte blommer. Til hovedret og dessert anbefaler vi.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge:
Feminas madplan.
Læs også
Mad
Den ultimative cowboytoast
Læs også
Mad
8 forrygende forretter
Læs også
Mad
Andesalat med pære og spinat
gæstemiddag
bruschetta
kantareller
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også