Forretter

Bruschetta med smørristede kantareller

af Camilla Zarah Lawes 17. februar 2022
Foto: Line Falck
Bruschetta med kantareller er skønt til forret. Kantarellerne skal helst ikke skylles, men gerne bare renses grundigt med en blød børste.
4 personer

INGREDIENSER

  • 30 g smør til stegning
  • 4 skiver flute

SMØRRISTEDE KANTARELLER

  • 150 g kantareller
  • 25 g smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 dl piskefløde

PYNT

  • 2 spsk. persille

Opskrift - sådan laver du bruschetta med smørristede kantareller

1. Smelt smørret på en varm pande, og steg brødet gyldent på begge sider. Læg brødet på en rist.

2. Smørristede kantareller: Rens kantarellerne. Brun smørret på panden, og rist kantarellerne godt af. Krydr med salt og peber. Hæld fløde i, og kog op. Tag panden fra varmen. Anret kantarellerne på bruschetta, og drys med finthakket persille.

Opskriften er den del af en komplet gæstemiddag bestående af bruschetta, andebryst og bagte blommer. Til hovedret og dessert anbefaler vi

Andebryst i portvinssauce med kirsebær – få opskriften her

Bagte blommer med Amarettocreme – få opskriften her