
En klassisk cowboytoast-opskrift består af en toast med en hakkebøf på oksekød, bløde, karamelliserede løg og cheddarost.
I denne opskrift udnytter vi at toasten er hjemmelavet til at give den et moderne tvist, som kun gør cowboytoasten ekstra lækker og delikat. I stedet for bløde løg, serveres denne toast med syltede rødløg og picalilly.
Farsen til cowboytoastens hakkebøf smages godt til med krydderier og saucer, og så laves den med fuldkornstoastbrød, der gør toasten en tand sundere og mere mættende. Denne cowboytoast er lækker som nem aftensmad eller overdådig frokost.
Piccalilly er syltede, hakkede grøntsager − finthakkede pickles. Du kan købe dem færdiglavede på glas, og ud over til cowboytoast er piccalilly godt til hjemmelavet remoulade og på smørrebrød.
Prøv også opskriften på vores andre lækre toast herunder: