Desserter
9. marts 2022(Opdateret 09.03.22)

Små hindbærtærter

Den knasende bund med det bløde frugtfyld smager skønt og sommerligt, og så skal dejen ikke forbages, så tærterne er dejligt nemme at bage. Få opskriften på de små lækre hindbærtærter her
Af: Camilla Zarah Lawes
Opskrift på de lækreste små hindbærtærter.

Foto: Lars Ranek

Den knasende bund med det bløde frugtfyld smager skønt og sommerligt, og så skal dejen ikke forbages, så tærterne er dejligt nemme at bage. Få opskriften på de små lækre hindbærtærter her
6 personer

BUND

  • 175 g blødt smør
  • 175 g hvedemel
  • 120 g rørsukker
  • fintrevet skal af 1 økologisk appelsin
  • 1½ dl havregryn
  • 8 små tærtebunde på 6 cm eller 1 stor på 24 cm

FYLD

  • 3 æg
  • 2 dl cremefraiche 18 %
  • 75 g rørsukker
  • 100 g marcipan i små terninger

ENDVIDERE

  • 250 g hindbær

PYNT

  • 50 g mandelsplitter

CREME

  • 2 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk. flormelis
  • ½ stang vanilje
  • fintrevet skal af ½ økologisk citron
Annonce

Opskrift - Sådan laver du små hindbærtærter

Saml smør med hvedemel, sukker, appelsinskal og havregryn. Brug fingrene, det er nemmest til den type dej. Tryk dejen ud i de smurte tærteforme. Pisk ingredienserne til fyldet sammen med en gaffel, og fordel det i den ubagte bund. Fordel hindbærrene på tærterne, og drys med mandler. Bag tærterne midt i en 175° varm ovn i 30 minutter. Rør ingredienserne til cremen sammen, og sæt den i køleskabet, til tærterne skal serveres.

PRØV OGSÅ: Macarons med hindbær-creme

Se flere opskrifter på tærte her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.