Desserter

Små hindbærtærter

Den knasende bund med det bløde frugtfyld smager skønt og sommerligt, og så skal dejen ikke forbages, så tærterne er dejligt nemme at bage. Få opskriften på de små lækre hindbærtærter her

Små hindbærtærter til 8 personer

DET SKAL DU BRUGE

BUND
175 g blødt smør
175 g hvedemel
120 g rørsukker
fintrevet skal af 1 økologisk appelsin
1½ dl havregryn
8 små tærtebunde på 6 cm eller 1 stor på 24 cm

FYLD
3 æg
2 dl cremefraiche 18 %
75 g rørsukker
100 g marcipan i små terninger

ENDVIDERE
250 g hindbær

PYNT
50 g mandelsplitter

CREME
2 dl cremefraiche 18 %
2 spsk. flormelis
korn af ½ stang vanilje
fintrevet skal af ½ økologisk citron

 

PRØV OGSÅ: Vild med de små hindbærtærter her? Så prøv også en klassisk jordbærtærte - få opskriften her

 

Opskrift - sådan laver du små hindbærtærter

Saml smør med hvedemel, sukker, appelsinskal og havregryn. Brug fingrene, det er nemmest til den type dej. Tryk dejen ud i de smurte tærteforme. Pisk ingredienserne til fyldet sammen med en gaffel, og fordel det i den ubagte bund. Fordel hindbærrene på tærterne, og drys med mandler. Bag tærterne midt i en 175° varm ovn i 30 minutter. Rør ingredienserne til cremen sammen, og sæt den i køleskabet, til tærterne skal serveres.

PRØV OGSÅ: Macarons med hindbær-creme