muffins
Desserter

Saftige bananmuffins med hvid chokolade

af Camilla Zarah Lawes 11. april 2022
Foto: Columbus Leth
Brug din yndlingschokolade til disse store, smagfulde muffins. Her er det hvide chokoladestykker, der gemmer sig som søde overraskelser.
20 stk

DET SKAL DU BRUGE

  • 5 modne bananer
  • 400 g brun farin
  • 3 æg
  • 600 g hvedemel
  • 1½ dl solsikkeolie
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. bagepulver
  • 200 g hvid chokolade
  • muffinforme af metal eller silikone

PYNT

  • flormelis
  • evt. frysetørrede hindbær

1. Mos bananerne med en gaffel, og rør dem sammen med de øvrige ingredienser på nær chokoladen. Hak chokoladen, og vend den i dejen. Forvarm ovnen til 190°. Fordel dejen i smurte muffinforme (portionen giver ca. 20 stk.), og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.

 

2. Drys de afkølede muffins med flormelis og evt. frysetørrede hindbær.

 

PRØV OGSÅ: Muffins med hvid chokolade og citron