Desserter

Julebrunch: Citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder

af Anne Au Chocolat 30. oktober 2014
Foto: Line Falck
En farveglad anretning med masser af vitaminer – giver en frisk og sund start på dagen.

Citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder til 4 personer

Tid: 15 min. Ovntid: 5 min   INGREDIENSER 2 grapefrugter 2 appelsiner 4 klementiner 1 granatæble 50 g usaltede  pistacienødder  

Opskrift - sådan laver du citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder

  Skær skrællen af citrusfrugterne, og skær frugterne i 3 mm tynde skiver. Fordel dem på et fad. Skær granatæblet midtover, og pil kernerne ud. Hak pistacienødderne groft. Drys granatæblekerner og pistacienødder ud over citrusfrugterne.  

Til den perfekte julebrunch hører også

Æg og bacon en cocotte – Få opskriften her

Brunchpizza med laks og mozzarella – Få opskriften her

Briocheboller – Få opskriften her

Julerød morgenjuice – Få opskriften her

Jule-chokoladesmørepålæg – Få opskriften her

Skyr med brunkager og blåbær – Få opskriften her

Bananpandekager med klementinsalat – Få opskriften her