Desserter

Julebrunch: Citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder

En farveglad anretning med masser af vitaminer – giver en frisk og sund start på dagen.

Citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder til 4 personer

Tid: 15 min. Ovntid: 5 min
 
INGREDIENSER
2 grapefrugter
2 appelsiner
4 klementiner
1 granatæble
50 g usaltede 
pistacienødder
 

Opskrift - sådan laver du citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder

 
Skær skrællen af citrusfrugterne, og skær frugterne i 3 mm tynde skiver. Fordel dem på et fad. Skær granatæblet midtover, og pil kernerne ud. Hak pistacienødderne groft. Drys granatæblekerner og pistacienødder ud over citrusfrugterne.
 

Til den perfekte julebrunch hører også

Æg og bacon en cocotte – Få opskriften her

Brunchpizza med laks og mozzarella – Få opskriften her

Briocheboller – Få opskriften her

Julerød morgenjuice – Få opskriften her

Jule-chokoladesmørepålæg – Få opskriften her

Skyr med brunkager og blåbær – Få opskriften her

Bananpandekager med klementinsalat – Få opskriften her