Desserter

Julebrunch: Bananpandekager med klementinsalat

Svampede bananpandekager uden gluten og sukker – og med masser af julesmag.

Bananpandekager med klementinsalat til 4 personer

Tid: 20 min.

INGREDIENSER
4 modne bananer
4 æg
80 g boghvedemel
1 tsk. stødt kardemomme
smør til stegning
 
MANDARINSALAT
6 klementiner
40 g mandler
 

Opskrift - sådan laver du bananpandekager med klementinsalat

 
1. Skræl bananerne, og mos dem med en gaffel i en skål. Rør æg i. Rør boghvedemel og kardemomme i. Steg pandekagerne i smør på en pande, til de er gyldne på begge sider.
 
2. Klementinsalat: Skær skrællen af klementinerne, og skær frugterne i mindre stykker. Vend dem med grofthakkede mandler, og servér sammen med pandekagerne.
 

Til den perfekte julebrunch hører også

Æg og bacon en cocotte – Få opskriften her

Brunchpizza med laks og mozzarella – Få opskriften her

Briocheboller – Få opskriften her

Julerød morgenjuice – Få opskriften her

Jule-chokoladesmørepålæg – Få opskriften her

Citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder – Få opskriften her

Skyr med brunkager og blåbær – Få opskriften her

 

Læs mere om: