Bananpandekager
Desserter

Julebrunch: Bananpandekager med klementinsalat

af Anne Au Chocolat 3. juni 2022
Foto: Line Falck
Svampede bananpandekager uden gluten og sukker – og med masser af julesmag.
4 personer
Tid i alt 20 min

Bananpandekager

  • 4 modne bananer
  • 4 æg
  • 80 g boghvedemel
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • smør til stegning

Mandarinsalat

  • 6 klementiner
  • 40 g mandler

Sådan laver du bananpandekager med klementinsalat

 

Bananpandekager

  1. Skræl bananerne, og mos dem med en gaffel i en skål.
  2. Rør æg i. Rør boghvedemel og kardemomme i.
  3. Steg pandekagerne i smør på en pande, til de er gyldne på begge sider.

 

Klementinsalat

  1. Skær skrællen af klementinerne, og skær frugterne i mindre stykker.
  2. Vend dem med grofthakkede mandler,.
  3. Servér sammen med pandekagerne.

 

Til den perfekte julebrunch hører også

Æg og bacon en cocotte – Få opskriften her

Brunchpizza med laks og mozzarella – Få opskriften her

Briocheboller – Få opskriften her

Julerød morgenjuice – Få opskriften her

Jule-chokoladesmørepålæg – Få opskriften her

Citrus-carpaccio med granatæble og pistacienødder – Få opskriften her

Skyr med brunkager og blåbær – Få opskriften her

Læs også