Aftensmad

Svampebruscetta

af Anne Larsen 4. august 2009
Tid: 20 min. Til 4 personerSvampebruscettaen er i lille version en fin appetizer, forret eller snack til et glas vin. I større udgave er den en

Tid: 20 min. Til 4 personerSvampebruscettaen er i lille version en fin appetizer, forret eller snack til et glas vin. I større udgave er den en perfekt frokost med en salat før eller efter.4 skiver daggammelt rustikt/groft lyst brød1 spsk olivenolie1 fintrevet hvidløgsfed400 g svampe2 tsk olivenolie1 lille bdt bredbladet persilleHavsaltFriskkværnet sort peberRist brødet. Bland 1 spsk olivenolie og hvidløg og pensl eller dryp det på de 4 skiver brød, mens de stadig er lune. Rens svampene og snit dem - afhængig af svampevalg.Skyl og tør persillen, hak den groft. Rist svampene på en tør pande med en god belægning, krydr med persille, salt og peber og kom 2 tsk olivenolie ved, vend det godt.Læg svampene på brødet og servér straks.Proteinenergi: 15 pct.Fedtenergi: 29 pct.Kulhydratenergi: 56 pct.199 kcal pr. person