spinatpandekager
Aftensmad

Spinatpandekager med varmrøget laks

af Emma Martiny 3. maj 2018
Foto: Winnie Methmann
Et bomstærkt bud på aftensmaden: Grønne pandekager med lækkert laksefyld. Her får du opskriften på spinatpandekager med varmrøget laks
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g frisk spinat
  • 3 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk. salt
  • smør til stegning

RUCOLA-RADISE-FYLD

  • 100 g rucola
  • 1 bundt radiser
  • 400 g varmrøget laks
  • 200 g hytteost
  • 1 bundt dild

Opskrift - sådan laver du spinatpandekager med varmrøget laks 

  1. Skyl spinaten. Blend spinat sammen med æg, mel, mælk og salt til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.
  2. Smelt 1 tsk. smør på en pande, tilsæt ½ dl dej, vip hurtigt panden, så dejen fordeler sig på hele panden, og brug evt. en ske, hvis det ikke helt lykkes.
  3. Steg den tynde pandekage i et par minutter på hver side, og gentag processen, til al dej er brugt.
  4. RUCOLA-RADISE-FYLD: Skyl og tør rucola. Rens radiser, og skær dem i helt tynde skiver.
  5. Anret alle ingredienserne til fyldet i små skåle eller på et stort fad, så alle kan fylde deres pandekager selv.

 

Er du på udkig efter flere lækre opskrifter som disse spinatpandekager? Så kan du finde inspiration herunder: 

 

Andre lækre opskrifter