spinatpandekager
Aftensmad

Spinatpandekager med varmrøget laks

af Emma Martiny 3. maj 2018
Foto: Winnie Methmann
Et bomstærkt bud på aftensmaden: Grønne pandekager med lækkert laksefyld. Her får du opskriften på spinatpandekager med varmrøget laks
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g frisk spinat
  • 3 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk. salt
  • smør til stegning

RUCOLA-RADISE-FYLD

  • 100 g rucola
  • 1 bundt radiser
  • 400 g varmrøget laks
  • 200 g hytteost
  • 1 bundt dild

Opskrift - sådan laver du spinatpandekager med varmrøget laks 

  1. Skyl spinaten. Blend spinat sammen med æg, mel, mælk og salt til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.
  2. Smelt 1 tsk. smør på en pande, tilsæt ½ dl dej, vip hurtigt panden, så dejen fordeler sig på hele panden, og brug evt. en ske, hvis det ikke helt lykkes.
  3. Steg den tynde pandekage i et par minutter på hver side, og gentag processen, til al dej er brugt.
  4. RUCOLA-RADISE-FYLD: Skyl og tør rucola. Rens radiser, og skær dem i helt tynde skiver.
  5. Anret alle ingredienserne til fyldet i små skåle eller på et stort fad, så alle kan fylde deres pandekager selv.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Flere lækre opskrifter som disse spinatpandekager: