Aftensmad

Spaghetti carbonara

af Beagle Iuel-Brockdorff 24. marts 2009
En rigtig dejlig pastaret, der kan nydes af høj som lav

Tid: Ca. 25 min.

4 portioner spaghetti1 lille spsk smør1 stort løg125 g lufttørret skinke i tynde skiver1 dl fløde 9-13%2 æggeblommer1 dl friskrevet parmesanostSalt, friskkværnet peber

Tilbehør:1 skrællet agurk i terningerOlie-eddikedressing

Hak løg og skinke og damp det sammen i smør i en stor gryde.

Rør æggeblommerne sammen med fløde og ost. Kog pastaen, hæld det meste af vandet fra, men gem ca. 1 dl.

Vend pastaen i skinkeblandingen og rør flødeblandingen i sammen med lidt salt og peber.

Fortynd evt. med lidt kogevand. Smag til og drys friskkværnet peber over retten. Servér den straks med agurkesalaten.