

Rosastegt andebryst med broccolisalat og pasta
DET SKAL DU BRUGE
- 2 andebryster
BROCCOLISALAT
- 1 broccoli
- 100 g mandler
- 2 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
PASTA
- 250 g pastapenne
- 1 glas grøn pesto
PRØV OGSÅ: Andebryst med sprød salat og stegte kartofler
Opskrift - sådan laver du rosastegt andebryst med broccolisalat og pasta
1. Rids fedtet på andebrysterne med en skarp kniv. Steg andebrysterne på en pande med fedtsiden nedad, til den er gylden. Vend dem, og steg dem 1 minut på kødsiden. Læg kødet i et ovnfast fad, og steg det færdigt i en 175° varm ovn i 12 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, inden det skæres i skiver.
2. PASTA: Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend den med pesto.
3. BROCCOLISALAT: Skyl broccolihovedet, og skær det i små buketter. Gem stokken. Kog broccolibuketterne i spilkogende saltet vand i 2 minutter, og hæld vandet fra igennem en sigte. Skræl stokken, og skær den i tynde strimler med en tyndskræller. Læg strimlerne i en skål med koldt vand, og sæt den i køleskabet. Rist mandlerne i lidt olie på en pande, og drys dem over den dampede broccoli. Hæld vandet fra broccolistrimlerne, og krydr dem med olie, salt og peber. Fordel strimlerne over den dampede broccoli, og servér salaten sammen med pasta og broccolisalat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tatar med æggeblomme, brændt og dampet porre og bagte søde kartofler - Få opskriften her
Tirsdag: Bagt torsk med blomkål, hasselnødder og oliven-bruschetta - Få opskriften her
Torsdag: Stegt nakkefilet med palmekål, croutoner og løg - Få opskriften her
Fredag: Oksebøf med bagte kartofler, bearnaisedressing og broccoli - Få opskriften her