Opskrift - sådan laver du pizza med søde kartofler og pesto
1. Tænd ovnen på 180°. Skræl søde kartofler, og skær dem i tern. Læg dem i en foodprocessor sammen med havregryn og salt, og kør, til det bliver en smuldret masse. Tilsæt æg og olie, og kør igen, til du får en klistret masse. Pensl et stykke bagepapir med olie, og fordel kartoffelmassen på bagepapiret, så det danner en pizzabund med en tykkelse på cirka ¾ cm. Bag den i ovnen i 30 minutter, til den er fast. Vend pizzabunden om, evt. ved at lægge en tallerken over den, læg den på en bagerist, og hiv forsigtigt bagepapiret af.
2. PESTO-TOPPING: Skyl aspargesbroccoli. Smør pizzabunden med pesto, og fordel stykker af mozzarella og aspargesbroccoli over. Bag pizzaen i ovnen i 15 minutter, til osten er let gylden.
3. SERVERING: Skyl ærteskud. Top pizzaen med oliven, grillede artiskokker og ærteskud, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa – Få opskriften her
Tirsdag: Fried rice med kylling – Få opskriften her
Torsdag: Sandwich med røget hellefisk og cashewcreme – Få opskriften her
Fredag: One-pot-pie med polenta-låg – Få opskriften her