Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce
Aftensmad

Pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce

af Emma Martiny 11. juli 2019
Foto: Winnie Methmann
Når comfortfood er det eneste, man trænger til, er pasta i flødesauce lige sagen. Her får du opskriften på pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 svinemørbrad
  • salt og peber
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 3 spsk. olivenolie til stegning
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g soltørrede tomater
  • 2½ dl hvidvin
  • 2½ dl piskefløde
  • 500 g frisk spaghetti

TIL SERVERING

  • 1 håndfuld rucola
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Opskrift - sådan laver du pasta med mørbrad i tomat-fløde-sauce

 

1. Afpuds mørbraden for sener, og skær den i skiver på 2 cm. Krydr skiverne med salt, peber, oregano og basilikum. Brun mørbradskiverne på begge sider i olie på en pande. Pil og pres hvidløg, og lad det stege med på panden. Hak de soltørrede tomater groft, og vend dem i. Hæld hvidvin og fløde på panden. Lad retten simre i ca. 15 minutter, til mørbradskiverne er gennemstegte. Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.

2. SERVERING: Servér pasta med mørbrad og tomat-fløde-sauce, og drys med rucola og basilikumblade inden servering.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Kulmule med nye kartofler og syltede jordbær - Få opskriften her

Tirsdag: Grøn polentapizza med ærter og burrata - Få opskriften her

Onsdag: Mexicanske kyllingelår med grønne ris og vandmelonsalsa - Få opskriften her

Torsdag: Tunsandwich på ristet rugbrød - Få opskriften her

 

Andre lækre opskrifter