
Rens svampe, og skær dem i tynde skiver.
Steg dem i en stor gryde i halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber, og lad det stege, til svampene bliver flot gyldne.
Pil og hak løg, og pres hvidløg.
Hak persille og timian fint. Lad det hele stege med i gryden, til løgene bliver klare.
Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og bring saucen i kog.
Tilsæt resten af smørret, og lad saucen simre, til den begynder at tykne.
Riv parmesan fint, og vend den i ragouten lige inden servering.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Torsk med rustik auberginesauce - Få opskriften her
Tirsdag: Pizza med rødbede og ricotta - Få opskriften her
Onsdag: Blomkålskarry med sprøde kikærter - Få opskriften her
Fredag: Tagliata med ovnbagte kartofler - Få opskriften her