

Pappardellepasta med svampe-ragout
DET SKAL DU BRUGE
- 500 g friske lasagneplader
- salt
SVAMPE-RAGOUT
- 250 g portobellosvampe
- 250 g champignoner
- 100 g kejserhatte
- 4 spsk. smør
- salt og peber
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 håndfuld frisk timian
- 1 dl hvidvin
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 75 g parmesan
Opskrift - sådan laver du pappardellepasta med svampe-ragout
SVAMPE-RAGOUT
-
Rens svampe, og skær dem i tynde skiver.
-
Steg dem i en stor gryde i halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber, og lad det stege, til svampene bliver flot gyldne.
-
Pil og hak løg, og pres hvidløg.
-
Hak persille og timian fint. Lad det hele stege med i gryden, til løgene bliver klare.
-
Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og bring saucen i kog.
-
Tilsæt resten af smørret, og lad saucen simre, til den begynder at tykne.
-
Riv parmesan fint, og vend den i ragouten lige inden servering.
PAPPARDELLE
- Skær lasagnepladerne i 3 cm brede bånd.
- Kog dem i letsaltet vand i en gryde i ca. 5 minutter, og afdryp.
- Vend den kogte pasta sammen med svamperagouten.
- Servér evt. med friske krydderurter og friskrevet parmesan på toppen.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Torsk med rustik auberginesauce - Få opskriften her
Tirsdag: Pizza med rødbede og ricotta - Få opskriften her
Onsdag: Blomkålskarry med sprøde kikærter - Få opskriften her
Fredag: Tagliata med ovnbagte kartofler - Få opskriften her