Når der skal hygges, skal der god mad på bordet. Og en lækker burger går man aldrig galt i byen med. Udover en fantastisk smag tager den kun 20 minutter at lave.Her får du opskriften på mexiburger med syltede rødløg
4 personer
Tid i alt 20 min
DET SKAL DU BRUGE
500 g hakket oksekød
salt og friskkværnet peber
1 spsk. olie til stegning
4 skiver cheddar, gerne med chili
1½ dl mayonnaise
1 spsk. chilisauce
4 briocheburgerboller
2 modne avocadoer
salatblade
frisk koriander
SYLTEDE RØDLØG
1-2 rødløg
½ dl friskpresset limesaft
½ dl hvidvinseddike
1 spsk. honning
1 tsk. salt
SERVERING
evt. nachos/stegte kartofler
Opskrift - sådan laver du mexiburger med syltede rødløg
1. SYLTEDE RØDLØG: Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver. Del dem i ringe, og vend med limesaft, eddike, honning og salt i en skål. Lad dem trække i mindst 15 minutter. 2. Form 4 bøffer af oksekødet. Krydr med salt og peber. Steg dem i olie på en pande i 4 minutter på den ene side, vend dem, og læg osten på. Lad dem stege i yderligere 4 minutter. Rør mayonnaise og chilisauce sammen. Lun bollerne, og smør med chilimayo. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl salatblade. Fyld burgerne med salat, avocado og bøf med ost. Top med syltede løg og frisk koriander. Servér evt. med nachos eller stegte kartofler. PRØV OGSÅ: Meyers flæskestegssandwich